27.06.2012

EU ønsker at bremse alle nationale beføjelser.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
27. juni 2012.

Adolf Hitlers drøm er ved at blive realiseret - skridt for skridt. Den nye og sidste Europæiske supermagt stiger frem.

De Europæiske myndigheder har afsløret deres vision for fremtiden. Den giver dem meget større beføjelser. Den omfatter oprettelse af et Europæisk finansministerium, som vil få beføjelser over nationale budgetter. Kommissionsformand, Jose Manuel Barroso, sagde, at det var "et definerende øjeblik for den Europæiske integration".

Det seneste dokument med titlen: ”Towards a Genuine Economic and Monetary Union”, blev lanceret af formanden for det Europæiske Råd, Herman Van Rompuy, og blev udarbejdet sammen med formændene for Europa-Kommissionen, Eurogruppen og den Europæiske Centralbank.

Eurogruppens formand, hr. Van Rompuy, sagde ved EU-topmødet, at det ikke var "ment som en endelig perspektivplan", men at han forventede "at nå frem til en fælles forståelse om vejen frem".

Forslagene i betænkningen inkluderer:
• Grænser for mængden af den gæld, det enkelte lande kan påtage sig
• Der kan nedlægges veto imod de årlige nationale budgetter, hvis de sandsynligvis vil betyde, at et land overskrider sin gæld
• Euroområdets lån af penge kollektivt "kunne udforskes"
• En Europæiske finansafdeling skal konfigureres til at styre et centralt budget og holde øje med nationale godkendelser
• En enkelt Europæisk bank-regulator og en fælles ordning, der garanter for bankindlån
• Fælles politik om beskæftigelses-forordninger og afgiftssatser
• Fælles beslutningstagning med nationale parlamenter for at give det "demokratisk legitimitet"

Den tidligere Tyske finansminister, Wolfgang Schaeuble, krævede også, at der skulle være en Europæisk finansminister, med beføjelse til at nedlægge veto mod nationale budgetter, samt en valgt præsident i Europa.

De foranstaltninger, der foreslås af de fire vigtigste Europæiske myndigheder, vil behøve traktatændringer og godkendelse fra de nationale parlamenter.

Source: The BBC.

Kommentar:
Eliten i Europa er ved at forråde sin egen befolkning. EU vil nu tilsidesætte alle nationale beføjelser og håndhæve antidemokratiske beføjelser i centrum.

Den endelige Antikrist vil blive hilst velkommen af både eliten og masserne. Eliten har accepteret at skabe det nødvendige finansielle og politiske kaos, da de nye udøvende beføjelser ikke vil blive hilst velkomne, uden at mennesker har en følelse af usikkerhed, smerte og pine.

Fil 3:18:
”For der er mange – jeg har ofte nævnt dem for jer, og nu nævner jeg dem også med gråd – der lever som fjender af Kristi kors”

De fleste rige og berømte mennesker er for optaget af at se smuds på TV til rigtigt at bemærke det. Først når taget falder ned, vil de reagere.

Men resten vil modgangen trykke. I Spanien er næsten 25% af menneskene arbejdsløse. Det er et højere tal end den arbejdsløshed i Tyskland, som bragte Hitler til magten.