29.11.2012

Islam vil gøre Arafat til en ny blodanklage imod Jøderne.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
29. november 2012.

Islamiske terrorister vil hævde, at Jøder forgiftede PLO-leder, Yasser Arafat.

Palæstinenserne vil sandsynligvis få adgang til internationale domstole, efter at have fået FN-statsdannelses-status opgraderet denne uge.

Den Palæstinensiske Myndighed anførte, at den ville bringe Israel for Den Internationale Strafferetsdomstol, hvis den afdækker beviser for, at Israel snigmyrdede tidligere PLO-formand, Yasser Arafat - noget der kunne blive muligt, hvis PA får en opgradering af sin statsstatus i FN i denne uge.

I en tale til reportere på en ny konference i Ramallah tirsdag sagde efterforskeren for PA, Tawfiq Tirawi, at Palæstinenserne er ved at indsamle bevismateriale omkring Arafats død for at "at indsende [dem] til Den Internationale Strafferetsdomstol," rapporterer det Palæstinensisk nyhedsbureau Ma'an.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Verdenshistorien er fuld af eksempler på, at djævelens børn beskylder Jøder for "frygtelige forbrydelser."

Middelalderen i Europa var en regeringstid for ren Romersk-Katolsk terror imod den Jødiske minoritet. Pavedømmet fortalte konger og fyrster, at de skulle underlægge sig afstraffelse af Jøderne. Blandt andre beskyldninger blev Jøderne beskyldt for kidnapning og slagtning af Katolske børn for at bruge deres blod ved deres sabbatsfejring.

Pavedømmet anklagede også Jøderne for at stjæle den hellige nadver fra kirkerne, brække oblaten i stykker og på den måde "dræbe Kristus" igen, hvem, Paven påstår, er fysisk til stede i oblaten.

Uanset hvilke problemer, der var i Europa, fik Jøderne skylden. Hitler fulgte blot i pavedømmets fodspor med hensyn til at skabe nye blodanklager. På denne måde var Hitler en "god Katolik.”

Europa er helt sikkert et mørkt kontinent med hensyn til åndelige anliggender. Jøde-hadet døde ikke med Auswich. De samme løgne udløser det samme had. Slette mennesker er klar til at støtte Jøde-hadet - endog af den mest bizarre slags.

Nu er det Islam, der spiller rollen som Berlin, simpelthen fordi Islam har omringet Jerusalem - en militær præstation, som aldrig lykkedes for Hitler. Men hvis Hitler havde erobret Jerusalem, ville Jøderne i byen sikkert være blevet massakreret.

For et par år siden blev en blodanklage skabt i Ramallah og Stockholm. Budskabet var, at Israelske soldater stjal organer fra "Palæstinensiske frihedskæmpere", der blev martyrer, da de bekæmpede Zionismens ondskab.

Den næste blodanklage vil være, at Jøderne forgiftede Yasser Arafat. Og denne gang vil der blive et globalt ramaskrig og et krav om, at de Israelske ledere bliver straffet for denne forbrydelse.

Daniel 12:7:
”Så hørte jeg manden, der var iført en linneddragt, og som svævede over flodens vand, sværge ved ham, som lever evigt, idet han løftede begge hænder mod himlen: »Én tid, to tider og en halv tid! Når det hellige folks magt ikke længere bliver knust, hører det alt sammen op.”

Middelalderens mørke er ved at falde på alt kød. Få - hvis ingen ikke-Jøder - er villige til at lytte til, sandheden. Folk elsker mørket, fordi deres gerninger er onde.

Så længe der er en eneste Jøde, der står fast, er der en dom på vej. Så længe der er en eneste Jøde, der står fast, vogter Bibelens Gud.

Alle, der støtter blodanklager imod Jøderne, nedkalder dybest set forbandelser over deres eget hoved.

Men når Guds vrede rammer dem, vil de nægte at omvende sig. Tragedierne i de sidste dage vil være massive. Kun de, der er villige til at omvende sig og tage imod Messias, vil blive frelst fra det kommende globale stormløb af ondskab, efterfulgt af en Guddommelig dom.