16.02.2013

Awqaf Department sur over Israel-Vatikan-aftale.

Fra Ivarfjeld.com/
16. februar 2013.

Tempelbjergets myndighed forlanger at blive medtaget i den "endelige løsning" på Jerusalem-problemet.

Ministeren for Awqaf og Islamiske anliggender, Abdul Salam Abbadi, tilbageviste onsdag påstanden om, at Israel har givet Paven et "officielt sæde" ved en Muslimsk helligdom. Det menes at være stedet for Jesu sidste nadver.

Abbadi citerede i en erklæring en telefonsamtale mellem direktøren for Awqaf’s afdeling i Jerusalem og Vatikanets repræsentant i Den hellige By, hvorunder udsendingen kategorisk nægtede, at en sådan aftale har fudet sted.

Israelske medier rapporterede, at "den historiske aftale" mellem Israel og Vatikanet blev godkendt den 29. januar. Den omfatter også skattefritagelse for Katolske institutioner i Jerusalem.

Nadversalen er placeret i den øverste etage i profeten Daoud’s (David) Moske, en væsentlig Muslimsk helligdom i Jerusalem.

Ifølge udtalelsen fortalte udsendingen den officielle Awqaf embedsmand, Azzam Khatib, at spørgsmålet ville blive drøftet med regeringen i Jordan, der har jurisdiktion over de Islamiske steder i henhold til en fredsaftale med Israel fra 1994.

Abbadi sagde, at profeten Daoud’s Moske og Helligdom med alle deres faciliteter udgør en Islamisk waqf (fond), og tilføjede, at historiske og religiøse dokumenter vidner om dette, og at det Jordansk-styrede Islamiske Awqaf er det eneste selskab, der er berettiget til at føre tilsyn med stedet.

Ministeren fordømte "Israelske forsøg på at ændre status quo i den hellige by Jerusalem". Dette omfatter en Israelsk beslutning om at afholde Muslimer fra deres ret til at bede ved nævnte Moske, og en anden, der nægter Dajanis adgang til deres gamle familiegravsteder, sagde ministeren. Dajanis er en Jerusalemitisk familie, der traditionelt har været kustoder ved profeten Daoud’s Moské.

Den Israelske besættelse har begået flere forbrydelser og krænkelser ved at ændre inskriptioner, tekster og vers i den hellige Koran, indskrevet på væggene i Moskeen, og ved at rykke Moske-fliserne, sagde udtalelsen, idet den gentager ministeriets samlede afvisning af enhver aggressiv handling og ethvert tilbud, der ville påvirke det hellige Islamiske sted.

Source: Jordan Times

Kommentar:
Det er interessant at se, hvordan Islam har forfalsket Ordets historie. Denne ideologi trådte i kraft 600 år efter, at Jesus vandrede på jorden, og 1.500 år efter, at Kong David grundlagde byen Jerusalem.

Lærde Muslimer bruger stadig Koranen som vidne om, at kong David byggede en Moské. Hvilket bedrag. Kun personer, der er fuldstændig uvidende om verdenshistorien, kan tro sådanne løgne.

Kaldet til at bygge Jerusalem findes i den Jødiske Tora, og ingen andre steder. Den juridiske ret til denne by findes i den Jødiske Bibel, og ingen andre steder.

Før 315 e.Kr. var der ingen Pave. Roms historiske fordringer på denne by gik videre fra det Hedenske imperiums brutale besættelse og kolonialisering af dette land. Rom havde besat Jerusalem, da Jesus Messias vandrede på jorden, og Han løftede ikke en finger for at afslutte besættelsen. Men Paven bruger stadig Jesu navn til at kræve kontrol med denne by.

I vore dage forsøger Pavedømmet at kræve Jerusalem tilbage, navnlig Den gamle By. Med hjælp fra Muslimer erstattes den Zionistiske kontrol af et "særligt regime". Selv hvis Muslimerne hævder, at der ingen aftale er mellem Pavestolen og regeringen i Israel, vil denne aftale meget snart blive forseglet. Først da vil den sidste og endelige Antikrist vise sig og gå ind i Den gamle By. På selve Tempelbjerget vil den endelige Antikrist blive betegnet som "Fredsfyrste".

Lad os vente og se.