21.02.2013

Behovet for et Purim-optrin i Det Hvide Hus.

Fra Ivarfjeld.com/
20. februar 2013.

Med en Mordechai-lignende klarhed tilkendegav Netanyahu overfor Obama, "Mr. Præsident, vi må stoppe Iran, før de ødelægger os!"

Endnu en ny, uforståelig, måske endda guddommelig, aflægger af begivenhederne, vil bringe Præsident Obama til Israel kort efter Purim.

Nogle ser dette som en mulighed for Obama til at lægge pres på det nyvalgte Knesset for et fornyet fredsinitiativ. Andre ser en politiseret Obama, der forsøger at anbringe sig selv i rampelyset for en tam, udenrigspolitisk arv.

Uanset årsagen kan timingen af denne pludselige og forhastede beslutning, taget af den Amerikanske ledelse om at besøge Israel, ikke ignoreres. Hvem kan glemme deres møde i Purim for et år siden, da Premierminister Netanyahu lagde et storslået, håndskrevet manuskript af Esthers Skriftrulle i hænderne på Præsident Obama? Med Mordechai-lignende klarhed.

Netanyahu tilkendegav overfor Obama: "Mr. Præsident, vi må stoppe Iran, før de ødelægger os!"

For den Jødiske Premierminister er det pærelet: Israel står overfor en moderne Haman. I sin tale til den Amerikansk-Israelske ”Public Affairs Committee” (AIPAC), en pro-Israelsk lobby-gruppe, beskrev Netanyahu Haman som "en Persisk anti-Semit, der forsøgte at tilintetgøre det Jødiske folk."

Netanyahu forklarede, at "i enhver generation er der nogle, der ønsker at ødelægge det Jødiske folk. I denne generation er vi velsignede med at leve i en tidsalder, hvor der er en Jødisk stat, der er i stand til at forsvare det Jødiske folk."

Source: Israel Today

Kommentar:
Jeg elsker Esthers Bog. Der er en lykkelig afslutning for Jøderne, men ikke så lykkelig en afslutning for dem, der planlægger at massakrere Jøderne.

Esther 9:16:
Jødernes hævn.
”Den trettende dag i måneden adar samledes de øvrige jøder i kongens provinser og forsvarede deres liv; de fik fred for deres fjender, og de dræbte 75.000 af deres modstandere; men de lagde ikke hånd på byttet.”

Fremtiden er dyster for Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad, Hamas, Hizb’Allah og Det Muslimske Broderskab. Helvedes evige ild er sikkert værre end et slagteri.

Som i dronning Esters dage vil det også blive til slut.

Når Jesus Messias vender tilbage til Jerusalem, har tusindvis af Jøder allerede løftet deres øjne mod himlen. Uden noget andet håb om redning har de råbt til Israels Gud om at sende Messias.

Apostelen Paulus taler om et mirakel, der vil finde sted. Hele Israel vil blive frelst.

Rom 11:26:
”..så skal hele Israel frelses – som der står skrevet: Befrieren skal komme fra Zion, han fjerner ugudelighed fra Jakob.”

Hvilken herlig dag det bliver.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Hvad er Purim?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Purim in 2013 will start on Sunday, the 24th of February and will continue for 2 days until Monday, the 25th of February. Note that in the Jewish calander, a holiday begins on the sunset of the previous day, so observing Jews will celebrate Purim on the sunset of Saturday, the 23rd of February.