28.02.2013

EU ønsker Berlinmur og genbesættelse af Jerusalem.

Fra Ivarfjeld.com/
28. februar 2013.

Islam og Den Europæiske Union ønsker at se Østjerusalem tilbage under Islamisk besættelse samt en Berlinmur til at dele byen.

En intern rapport fra Den Europæiske Union slår hårdt ned på Israels beslutning om at fortsætte byggeriet i det besatte Østjerusalem. Den truer med at afslutte økonomiske projekter, der involverer de Jødiske bosættelser.

Den hårdt formulerede 15-sider lange rapport indeholder anbefalinger til de 27 medlemslande om at reagere på Israels aktiviteter i de besatte områder - som dokumentet beskriver som "systematisk, bevidst og provokerende."

- de støtter en strategi, der sigter imod "at gøre det umuligt for Jerusalem at blive hovedstad for to stater”.

"Syv af rapportens 10 anbefalinger foreslår hårde økonomiske sanktioner mod organisationer, der direkte er involverede i byggeprojekter i de Jødiske bosættelser”, rapporterede det Israelske dagblad Haaretz.

Rapporten opfordrede også EU’s 27 medlemslande til at "forebygge, afskrække og skabe opmærksomhed" om at gøre forretninger med virksomheder, der arbejder i de omtvistede bebyggelses-zoner.

Den anbefaler EU-landene at arbejde for at sikre, at produkter, der udføres fra bosættelserne, ikke modtager en unfair fordel via "præferencetakster", og for at sikre forbrugernes mulighed for at træffe et "informeret valg" gennem tydelig mærkning med produkternes oprindelsessted.

Source: Russisk TV

Kommentar:
Det burde gøres obligatorisk for MPer i Den Europæiske Union at læse både "Main Kampf" og Esters bog.

De kræfter, der forsøgte at standse Jøderne i det gamle Persien, blev myrdet på samme måde som Nazisterne i slutningen af Anden Verdenskrig.

Zak 12:7:
”Først vil Herren frelse Judas telte; Davids hus' herlighed og Jerusalems indbyggeres herlighed må ikke blive større end Judas.”

Den massive finte for at fjerne Jøderne er en ”never ending story”. En oprørsk menneskehed gør Bibelens Gud til deres fjende og skader sig selv. Ved enden af vejen er der dom og en evighed at tilbringe i det brændende helvede.

Esther 3:13:
”Med ilbud blev der sendt breve ud til alle kongens provinser med besked om at udrydde, dræbe og tilintetgøre alle jøder, både unge og gamle, kvinder og børn, på én og samme dag, den trettende dag i den tolvte måned, måneden adar, og om at røve og plyndre.”

Hvad får EU til at tage parti for Islamiske terrorister, og lægge pres på Israel om at opdele deres hovedstad?

Rent had til Gud. Uvillighed til at acceptere, at Jøderne er Hans udvalgte folk, og at det var Jesus Messias, der gav den Jødiske nation sin genfødsel i 1948.