20.02.2013

Giv ”dem” ikke adgang til alle dine data og bevægelser.

Fra Ivarfjeld.com/
20. februar 2013.

”Han” er i stand til at spore personers bevægelser og forudsige fremtidige funktionsmåder ved hjælp af data-udvindings-værktøjer fra sociale websider.

"Big brother" har fået en magt, han aldrig før har haft, og det rejser mange spørgsmål.

Raytheon – et multinationalt vagtselskab - har hemmeligt udviklet software, der er i stand til at spore folks bevægelser og forudsige fremtidige funktionsmåde ved hjælp af data-udvindings-værktøjer fra sociale netsider. Dette skriver den daglige avis, The Guardian.

Raytheon siger, at de ikke har solgt softwaren, der hedder ”Riot” eller ”Rapid Information Overlay Technology" til nogen klienter.

Men det Massachusetts-baserede selskab har erkendt, at teknologien blev delt med USA's regering og industri som del af en fælles indsats for forskning og udvikling i 2010, for at hjælpe med at opbygge et nationalt sikkerheds-system, der kan analysere "billioner af enheder" i cyberspace.

Den sofistikerede teknologi viser, hvordan de samme sociale netværk, der hjalp med at drive Det Arabiske Forårs revolutioner frem, kan omdannes til "Google for spioner", og udnyttes som et middel til overvågning og kontrol.

Ved hjælp af Riot er det muligt at få et helt snapshot af en persons liv – dennes venner og de steder, han besøger, opridset på et kort – via ikke meget mere end et par klik på en knap.

Riots udtræk af disse oplysninger viser ikke kun de fotografier, der er postet på den enkelte persons sociale netværk, men også den placering, hvor fotografierne blev taget.

Riot kan på et edderkoppe-diagram vise tilknytninger og relationer online mellem enkeltpersoner ved at kigge på, hvem de har kommunikeret med over Twitter.

Programmet kan også udtrække data fra Facebook og efterprøve GPS lokationsoplysninger fra ”Foursquare”, en mobiltelefon-app, der bruges af mere end 25 millioner mennesker, for at varsle venner om deres opholdssted.

Foursquare-data kan - i graf-form – bruges til at få vist top-10 steder, der er besøgt af registrerede personer, og tiden, da de besøgte dem.

Source: HLS.com

Kommentar:
Alt om dig vil blive "tilgængelige digitale oplysninger". Du vil få et unikt nummer, og uden dette nummer vil du ikke kunne købe og sælge. Du vil bære dette nummer på din hånd eller på din pande. Tallet vil kunne spores til den lænestol, hvor du hviler.

Åb 13:4:
”… og tilbad dragen, der havde givet dyret magten; og de tilbad dyret og sagde: »Hvem er dyrets ligemand, og hvem kan gå i krig mod det?«

Den sidste og endelige Antikrist vil have fuld kontrol over dit liv.

Åb 13:8:
Og alle, der bor på jorden, vil tilbede det, enhver, hvis navn ikke, fra verden blev grundlagt, står skrevet i livets bog, det slagtede lams bog.”

Du vil skulle opholde dig på hans magtområde, og følge hans sæt ugudelige og blasfemiske regler og forordninger. For at få din pension eller andre goder vil du skulle tilbede ham eller hans billede.

Er du klar til det? Eller vil du forblive tro mod Jesus Messias?