23.02.2013

Homoseksuel sauna-sammenkomst tvang Paven til at træde tilbage.

Fra Ivarfjeld.com/
22. februar 2013.

Et netværk af homoseksuelle præster brugte en sauna, en skønhedssalon og en tidligere universitetsresidens, som blev brugt af en Italiensk ærkebiskop fra provinsen.

Den Italienske avis, La Repubblica, skrev, at en kardinals rapport identificerede en række mødesteder i og omkring Rom.

Fader Federico Lombardi, Vatikanets talsmand, sagde:

"Hverken kardinalernes Kommission eller jeg vil fremsætte bemærkninger for at bekræfte eller afkræfte de ting, der er sagt i denne sag. Lad hver enkelt påtage sig hans eller hendes eget ansvar. Vi skal ikke følge op på de bemærkninger, der er foretaget med hensyn til dette."

Han tilføjede, at fortolkninger af betænkningen er ved at skabe "en spænding, der er modsat af, hvad Paven og kirken vil" i tilgangen til det konklave af kardinaler, der vil vælger Benedicts efterfølger. En anden Italiensk avis, Corriere della Sera, hentydede til sagsakten hurtigt efter, at Paven den 11. februar annoncerede sin tilbagetræden. Avisen beskriver dens indhold som "forstyrret".

Rapporten fra La Repubblica var den seneste i en serie påstande om, at et homoseksuelt netværk findes i Vatikanet.

I 2007 blev en højtstående embedsmand suspenderet fra menigheden eller afdelingen for præstedømmet, efter han blev filmet til en "serie"-  der var organiseret af et Italiensk tv-program - mens han tilsyneladende gjorde seksuelle tilnærmelser til en yngre mand

I 2010 blev en korist afskediget for angiveligt at fremskaffe mandlige prostituerede til en ”pavelig herre, der ventede”.

Et par måneder senere brugte et ugentligt nyhedsmagasin skjulte kameraer til at optage præster, der besøgte homoseksuelle klubber og barer og havde sex.

Source: The Guardian, UK.

Kommentar:
Det er ingen hemmelighed, at tusindvis af Katolske præster er bøsser, og endda pædofile. De bliver underholdt af homoseksuelle biskopper, der officielt er imod homoseksuelle præster. Den Romersk Katolske Kirke bliver drevet af det, der i Bibelske termer, kaldes "ugudelige hyklere".

Paven selv går med røde sko og kvindelige klæder. Som kardinal Ratzinger skjulte han homoseksuelle lovovertrædere, og oprettede et røgslør omkring kirkens håndtering af seksuelle forbrydelser mod børn. I titusindvis blev alterdrenge voldtaget af deres sognepræster, som kom af sted med det uden at blive fængslet.

2 Kor 11:4:
”I finder jer jo kønt i, at der kommer nogen og prædiker en anden Jesus end ham, vi prædikede, og at I får en anden ånd end den, I fik, og et andet evangelium end det, I tog imod.”

Ønsker du ikke at tilbringe evigheden i helvede, så hold op med at forsvare denne religiøse bevægelse. Den har inderst inde en falsk "jesus" , men ikke Jesus som Messias.