18.02.2013

Iran kan købe en atombombe i Nordkorea.

[Israel og Iran er i centrum for mange af endetiden profetier]
Fra Ivarfjeld.com/
18. februar 2013.

”The Sunday Times” rapporterer, at Vestlige embedsmænd siger, at Mohsen Fakhrizadeh-Mahabadi menes at have været i Nordkorea ved testen.

Den påståede far til Irans atomprogram, Mohsen Fakhrizadeh-Mahabadi, menes at have været til stede i Nordkorea i sidste uge for at observere deres tredje atomprøvesprængning, rapporterede Storbritanniens ”The Sunday Times”, idet de citerede Vestlige efterretningskilder.

Ifølge kilderne var Fakhrizadeh-Mahabadi ansvarlig for udvikling af et sprænghoved, der var "lille nok til at passe til en af de ballistiske missiler, der er udviklet af Iran fra Nordkoreanske prototyper," udtaler rapporten.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Hvorfor skulle Iran risikere et militært angreb på sit atomprogram? Det ville være dumt at bruge milliarder på at udvikle en atombombe, når man bare kan købe én "hemmeligt" i Nordkorea.

Eftersom USA var villig til at kaste bomben både på Hiroshima og Nagazaki, var det forståeligt, at Sovjetunionen ønskede at få bomben.

Eftersom Washington var villig til at standse flere hundrede tusinde civile i Japan: Kunne Moskva og Leningrad så stå over for samme katastrofe, hvis Rusland ikke gjorde præcis det, Amerika ønskede?

Russerne havde hjælpere i Manhattan-Projektet, ikke ulig Iran, der har hjælpere i statslige kredse i Nordkorea.

Vi kan alle lære noget af, hvordan Kommunisterne i Moskva fik bomben.

Dette er, hvad Wikipedia har udlagt:

Det manglende element, der forklarer det store spring i Sovjetunionens atomprogram, er spionage-oplysninger og tekniske data, som Moskva var i stand til at få fra Manhattan-Projektet.

Efter gennemførelsen af de Amerikanske planer om at udvikle en atombombe i løbet af 1930'erne, begyndte Moskva aktivt at søge agenter til at opsnappe oplysninger.

En sådan Sovjetisk spion var Theodore Hall, der havde været udvikler af bomberne, der faldt i Japan. Hall opgav specifikationerne for den bombe, der faldt over Nagasaki.

(Slut)

Iran har måske allerede lagt nogle af de olie-penge, de har modtaget fra Vesten, på bordet i Pyongyang. Ayatollaherne har sandsynligvis adgang til al mulig viden om, hvordan man udløser en bombe. Den eneste X-faktor er, hvordan man transporterer enheden fra Nordkorea til Teheran.

Hvis Nordkorea er i stand til at producere langtrækkende missiler, vil terror-balancen ændre sig. Hvis bomberne i det Kommunistiske Korea kan "engageres", kan byer som Tel Aviv og London afpresses, med eller uden aktiv hjælp fra Den Islamiske Republik, Iran.

Matt 24:21:
”For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Jesus Messias sagde, at for enden af vejen vil der være forfærdelige tider. Et nukleart Nordkorea og Iran vil kun tilføje en barsk virkelighed til denne profeti. Men du behøver ikke være bange. Jesus skal i sidste ende komme tilbage som Løven af Juda og "Fredsfyrsten".
-------------------------------------------------------
Læs desuden: Iran i endetidsprofetierne.