25.02.2013

Jesus ruskede familierne ud af deres bekvemmelighed.

Fra Ivarfjeld.com/
24. februar 2013.

Katolikkerne siger: "Familier, der beder sammen, bliver sammen". Jesus Messias siger det radikalt modsatte.

Mange, der hævder at være "Kristne", ønsker, at tilhængere af Jesus gør alt, hvad de kan, for at undgå, at familier falder fra hinanden. Genfødte Kristne får fortalt, at de skal underkaste sig familieværdierne og ikke skabe splittelse. Logikken er, at familier altid skal forblive forenet, og tjene Jesus sammen i alt.

Med en sådan holdning kan du kun være sikker på, at ingen i sådanne familier vil kunne følge Jesus. Han har kaldet os alle til at forlade vore bekvemmeligheds-områder.

Enhver genfødt Kristen i en familie vil blive forfulgt af alle de andre familiemedlemmer. Kun hvis alle i familien er genfødte Kristne vil der ikke være nogen problemer - en situation, der er meget sjælden.

Mange præster underviser ikke i nedenstående vers fra Bibelen, eller de fortæller måske hjorden, at det betyder noget andet end det, der står skrevet:

Luk 14:26:
”Hvis nogen kommer til mig og ikke hader sin far og mor, hustru og børn, brødre og søstre, ja, sit eget liv, kan han ikke være min discipel.”

At fremme familiens enhed for enhver pris er et budskab, der er af Katolsk og religiøs karakter. Ingen Romersk Katolik skal nogensinde stille spørgsmålstegn ved Pavens myndighed, men gøre alt, hvad han kan, for at beskytte Kirkens ære og overhovedet i familien.

Det værste, der kan ske for den Katolske Kirke, er, at nogen bliver frelst, da denne person så vil blive ledet ved Helligånden til at sige, at er der ingen sandhed er i de Katolske præsters budskab. Derfor forhindrer Rom folk i at kommer ind i Evangeliets lys. Enhver Katolik, der bliver berørt af Guds Ånd, må for enhver pris bringes tilbage i mørket.

Selv blandt de, der hævder at være Evangeliske, formodes "familiens enhed" at være af højere værdi end de befalinger, der findes i Evangeliet.

Mennesker, der prædiker og underviser i "familiens enhed for enhver pris", går direkte imod Jesu budskab.

Luk 12:51-52:
”Mener I, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden? Nej, siger jeg, ikke fred, men splid. Fra nu af vil fem i samme hus være i splid, tre mod to og to mod tre.”

Mennesker, der ønsker at adlyde Jesu, vil få ophidselsen at føle, når de udfordrer religiøse aktiviteter og lunken søndags-kristendom. Mange genfødte Kristne, der forlader deres familier ligesom de første apostle, vil blive bandlyst og smidt ud.

Jesus har nogle opmuntrende ord til mennesker, der elsker Ham mere end deres egne religiøse familiemedlemmer.

Mark 10:29-31:
”Jesus sagde: »Sandelig siger jeg jer: Der er ingen, der har forladt hjem eller brødre eller søstre eller mor eller far eller børn eller marker på grund af mig og på grund af evangeliet, som ikke får det hundreddobbelt igen nu i denne verden, både huse og brødre og søstre og mødre og børn og marker, tillige med forfølgelser, og evigt liv i den kommende verden. Men mange af de første skal blive de sidste, og mange af de sidste de første.«

Selv med hensyn til gifte par, kan mand og kone gøre deres egen ægtefælle til en afgud, som de elsker mere end Jesus.

Paulus har følgende budskab til hyggeligt gifte par, der bruger deres tid på at holde i hænder foran TVet:

1 Kor 7:29:
”Men det siger jeg, brødre: Tiden er knap. Herefter skal de gifte være, som om de ikke var gift.”

Tiden er virkelig kort. Jesus vender snart tilbage og udspyr en masse lunkne mennesker af sin mund.