22.02.2013

Netanyahu takker Paven for at styrke båndene til Jøderne.

Fra Ivarfjeld.com/
22. februar 2013.

Benjamin Netanyahu takkede den afgående Pave for at forbedre relationerne mellem Rom og Jerusalem.

I mandags takkede Netanyahu Paven for hans bestræbelser på at understøtte ofte urolige forbindelser mellem den Romersk Katolske Kirke og Jøderne, herunder for hans besøg i Det hellige Land i 2009

Denne tur, hvor den Tysk-fødte Benedict viste respekt for Israels vigtigste Holocaust-mindesmærke, blev af mange Jøder set som bod for ophævelsen af ekskommunikationen af en biskop, der satte spørgsmålstegn ved omfanget af det Nazistiske folkemord. Ved andre lejligheder besøgte han dødslejren, Auschwitz, og synagogen i Köln.

Paven, som vil abdicere den 28. februar, ændrede også i 2008 en Latinsk bøn for traditionelle Katolikker til langfredags-tjenesten, idet han slettede en reference til Jøderne og deres "blindhed", men stadig opfordrede dem til at acceptere Jesus.

"På vegne af Israels folk vil jeg gerne takke Dem for alt det, De har gjort i Deres egenskab af Pave, for at styrke båndene mellem Kristne og Jøder og mellem Pavestolen og den Jødiske stat," sagde Netanyahu i et brev til Benedict. En kopi af brevet blev rundsendt til medierne.

"Jeg takker Dem også for tappert at forsvare værdierne i Jødedommen og Kristendommen i deres Pavelige valgperiode," skrev den konservative Premierminister.

"Jeg nærer ingen tvivl om, at disse værdier, som var så afgørende for at opbygge den moderne verden, ikke er af mindre betydning for at sikre en fremtid med sikkerhed, fremgang og fred."

Source: Reuters.com

Kommentar:
Israel har fjender nok og søger efter nye venner.

Vi kan ikke bebrejde Benjamin Netanyahu, at han ikke kan se forskellen på Katolikker og Kristne. Som semi-religiøs Jøde kan han ikke officielt tilkendegive, at han læser Det nye Testamente.

Enhver Jøde får i skolen fortalt om tvungen dåb og pogromer, forfærdelige forbrydelser, udført af Katolikker, mod det Jødiske folk. Sandheden er, at enhver, der hævder at kende Messias, ikke kan skade nogen Jøde eller tvinge ham til at gøre noget. Alle sande Kristne er kaldede til at velsigne Jøderne og hjælpe dem i deres kamp for livet.

Hvorfor er Paven så blid imod Jøder, der bor i Israel?

Hvis Jøderne ikke havde haft kontrollen over Jerusalem, kunne Paven bekymre sig mindre om Jøderne. Men eftersom Paven ønsker at genvinde kontrollen over ”Den hellige By", vil han prøve at bedrage en Zionist som Benjamin Netanyahu, men ikke fordi, Paven er bekymret for den Israelske Premierministers sjæl.

Bliv ikke narret af Paven.

Han er en Antikrist, gående på Jorden. Den nuværende "hellige Fader" baner blot vejen for den næste. Han skal vælges om kort tid, og kunne være den sidste og endelige.