02.03.2013

Denne "midlertidige tatovering" vil spore dit helbred.

Fra Ivarfjeld.com/
2. marts 2013.

Med en tykkelse på 0,8 mikrometer på det bredeste sted presser dette tynde trådnet af silicium sig ind i huden. Det er endog for lille til at kunne ses med det blotte øje.

Det talmæssige ”selv” bliver i nano-målestok med et fastsiddende netværk af siliciumelektroder. Det kan ikke blot ændre den måde, vi måler helbredstilstanden på, men kan gøre en ny form for brugergrænseflade mulig. Og forskerne, der står bag det, har til formål at få enheden klar i løbet af de næste par uger gennem et spinoff-selskab, MC10.

Udviklingen bruger bærbar teknologi til det yderste, udformet som en ikke-indtrængende diagnostisk sensor, der kan anvendes til måling af hydrering, aktivitet og selv spædbørns temperatur. Den er forbundet til huden, lidt ligesom en midlertidig tatovering, der spænder og bøjer synkront med din hud, ligesom du ønsker, at et plaster skal gøre. Hvordan? Forskere ved ”University of Illinois”, "Dalian University of Technology, China” og ”University of California, San Diego” fremstillede det virkeligt, virkeligt lille.

Med en tykkelse på 0,8 mikrometer på det bredeste sted - omkring en tusindedel af diameteren på et menneskehår – sætter det tynde netværk af silicium sig faktisk ind i fordybningerne og folderne i din hud, også de, der er for små til at kunne ses. En lille hjælp og også vigtigt er det, at siliciummet er lagt ud i serpentinmønster og bundet til et blødt gummiunderlag, så det stive materiale er fleksibelt, lidt ligesom en harmonika.

"Selvom elektronik i årenes løb, har udviklet sig til en yderst sofistikeret form for teknologi, involverer alle eksisterende kommercielle elektroniske enheder siliciumskiver som understøttende grunderlag," siger John Rogers, der ledede den undersøgelse, der blev offentliggjort i denne uge i ”Advanced Materials.”

Source: Wired.com

Kommentar:
De fleste mennesker er skeptiske med hensyn til at få en "mikrochip" implanteret under huden.

De antikristelige iblandt os er derfor kommet med en bedre løsning for at få os alle "elektronisk mærket". Åbenbaringsbogen har advaret os om et "mærke" - ikke en pladskrævende enhed af metal eller plastik.

Den nyeste nano-teknologi løser problemet. En tynd "tatovering" vil gøre arbejdet.

Åb 13:17:
”..så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal”

Alle bankfolk vil glæde sig. Nu kan du medbringe dit ID på din hånd eller på din pande. Der er ingen grund til at bære rundt på et Dankort.

Mobilselskaberne vil glæde sig. Det vil snart være muligt at have en mobiltelefons-tatovering, der ikke kan stjæles af en tyv.

Du er simpelthen "nødt til at have dette".

Åb 13:8:
”Og alle, der bor på jorden, vil tilbede det, enhver, hvis navn ikke, fra verden blev grundlagt, står skrevet i livets bog, det slagtede lams bog.”

Med denne "tatovering" er der ingen grund til at medbringe kontanter til betaling, når du shopper i Wall Mart. Faktisk vil kontanter snart ikke kunne bruges længere. Du vil ikke kunne købe eller sælge uden denne "tatovering".

Forstår du, hvad det er, jeg prøver at fortælle dig?