13.03.2013

UK-medicinere: Antibiotika ligeså stor risiko som terrorisme.

Fra Ivarfjeld.com/
13. marts 2013.

Den fare, som udgøres af den voksende antibiotikaresistens, rangerer på linje med terrorisme på en liste over trusler mod nationen.

Denne advarsel lyder fra den Britiske regerings ”Chief Medical Officer for England.” Professor Dame Sally Davies beskrev dette som en "tikkende bombe".

Hun advarede om, at rutinemæssige operationer kan blive dødelige om bare 20 år, hvis vi mister evnen til at bekæmpe infektioner. Dame Sally opfordrede regeringen til at rejse spørgsmålet under næste måneds G8-topmøde i London.

Dame Sally sagde: "Hvis vi ikke gør noget, så kan vi alle være næsten tilbage i det 1900 århundredes miljø, hvor infektioner, som resultat af rutinemæssige operationer, dræber os. Der er mange af vore cancerbehandlinger og organtransplantationer, som vi ikke vil være i stand til at udføre."

Hun sagde, at medicinalvirksomhederne skulle tilskyndes til at udvikle nye lægemidler, fordi fremstillingen af antibiotika ikke bliver betragtet som rentabel.

"Vi har ikke fået en ny type antibiotika siden slutningen af 80'erne, og der er meget få antibiotika i støbeskeen i de store farmaceutiske virksomheder, der udvikler og fremstiller lægemidler," sagde hun.

Source: BBC

Kommentar:
Mennesket er den største tåbe, der nogensinde har gået på jorden. Ikke alene forurener det Guds skabning ud over, hvad der kan repareres. Det forsøger også at lege "gud", ligesom da man forsøgte at bygge Babelstårnet.

Lægevidenskaben bringer altid mennesket et skridt fremad og et skridt bagud, for når man løser medicinske problem med kemiske stoffer, skaber man et andet problem.

Super-baciller er en frugt af menneskers tåbelighed. Antibiotika er nu blevet fulgt op af anti-antibiotika.

Jesus Messias advarede os i Edens Have om, at mennesket forsøger at spille Gud. Det var en af grundene til, at det blev bortvist fra den fuldkomne Guds nærvær.

Ved afslutningen på vandringen ad den brede vej skal mennesket stå overfor sin Skaber, Gud. Det sidste møde vil ikke blive behageligt.

Omvend dig eller gå fortabt.