05.04.2013

FN nægter folk i Gaza mad efter angreb på deres område

Fra Ivarfjeld.com/
5. april 2013.

UNRWA har stoppet distributionen af fødevarer i Gaza, efter at Hamas-tilhængere angreb fødevarecentre.

[Foto: Denne Arabiske dreng i Gaza er offer for det fælles FN/Islamiske forsøg på at slippe af med Israel]

FN siger, at det suspenderer alle sine distributionscentre for fødevarer i Gazastriben, efter at demonstranter, der var vrede over støttenedskæringer, stormede et af deres områder.

FN-hjælpeorganisationen (UNRWA) sagde, at centrene ville forblive lukkede, indtil de har modtaget sikkerhedsgaranti for deres ejendom og personale. De sagde, at det var et forsøg på at afbøde de virkninger, der var forårsaget af nedskæringer i kontantbetalingen til nogle af Gazas fattigste familier.

UNRWA yder støtte til anslået 800.000 Palæstinensere i Gaza. De driver snesevis af skoler og klinikker og distribuerer mad til mange af områdets 1,7 millioner indbyggere, men siger, at de kæmper med et enormt budgetunderskud.

Source: The BBC

Kommentar:
Der synes at være en slags dobbeltmoral her. At FN suspenderer uddelingen af fødevarer til voldelige Islamiske terrorister, synes at være berettiget.

Men hvorfor beskylder FN Israel for at være både umenneskelig, racistisk og endda en "apartheid stat", når den Jødiske stat gør det samme?

Er de mennesker, der bor i Sderot mindre værd, end det personale, der arbejder på FN’s centre i Gaza?

Hvorfor er et angreb på et FN-center en alvorligere forbrydelse end at sende raketter ind i Israel og lamme og dræbe uskyldige civile Israelere?

Sandheden er, at Obama, FN’s hovedkvarter i New York og Downing Street 10 tvinger Israel til at fodre sine fjender, selv om de bliver angrebet. Den kloge mand i Washington burde hjælpe Israel til at fremme et "regimeskifte" i Gaza.

Hvorfor var der behov for et "regimeskifte" i Irak og Afghanistan, og for en "erstatning" i Syrien, og ikke i Gaza? Nyder FN lidelserne Gaza?

Føler FN, at Nazisterne havde ret i, at Jøderne fortjener at blive angebet? Og at Hamas’ værk er nødvendigt og ædelt?

Ved brug af den bedste og dybeste åndelige visdom fra oven er svaret på disse spørgsmål "YES".

Den Nynazistiske bevægelse ønsker, at staten Israel skal fjernes og erstattes af en ny Mellem-Østlig nation, hvor "alle kan leve i fred og harmoni". Det er den samme vision, som Hitler brugte for at fremme "fred" i Europa.

Jeg kan forsikre jer om, at verden i sidste ende skal stå overfor forfærdeligere tider end under Hitlers styre i Tyskland.

Matt 24:21:
”For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Matt 24:22:
”Og hvis de dage ikke afkortedes, blev intet menneske frelst; men for de udvalgtes skyld vil de dage blive afkortet.”

Drabet på Jøder og Evangeliske Kristne i den sidste tid vil finde sted på globalt plan. Alle, der nægter at bøje sig for den sidste og endelige FN-støttede Antikrist, vil stå over for den "ultimative Hitler" og hoben af hans tilhængere. Alle deres modstandere vil falde for sværdet.

Intet bekymrer de frafaldne og lunkne i dag. Og heller intet vil besvære dem i morgen. Men sande tilhængere af Jesus Messias vil blive forrådt, endog af deres egne brødre.

Derfor er der behov for en bortrykkelse, og bortrykkelsen vil finde sted til slut. Min Evangeliske nabo satte et lille banner på sit opkald i går: "Efter bortrykkelsen kan du få min bil". Jeg vil snart bære en T-shirt med det samme budskab.

Noget at tænke over.