26.06.2013

Homo-lobbyen spreder sin gift til kirken.

Fra News that matters.
26. juni 2013.

”Exodus International”, en organisation, viet til at hjælpe folk med at overvinde dragning imod det samme køn, lukker ned.

Alan Chambers, organisationens formand, undskylder for megen af den skade, han mener, organisationen har gjort på LGBT-samfund. Han taler selv åbent om sin nuværende seksuelle tiltrækning mod mænd.

Men Russell Moore, formand for ”Ethics and Religious Liberty Commission of the Southern Baptist Convention”, tager anstød af Chambers undskyldninger, og hævder: "Jeg tror, der er en tendens til at se dette , at Exodus går ned, som en lignelse, der handler om Kristen kapitulation og etik. Det er ikke det, der sker. I stedet for har vi en organisation, hvori der er en del forvirring om mission og formål... Det, der ikke sker her, er en Evangelisk revision af en Bibelsk seksual-etik."

Peter LaBarbera, der leder ”Americans for Truth About Homosxuality”, er enig med Moore. Da ”OneNewsNow” for nylig spurgte LaBarbera om Exodus’ nedlukning, sagde han: "Jeg tror, at Alan Chambers, der dybest set har ødelagt organisationen, intet andet valg havde, fordi de associerede selskaber var ved at gå. Alle de mennesker, der støtter den sandhed, at homoseksuelle kan ændre sig og overvinde denne perversion gennem Jesus Kristus, forlod Exodus."

Source: Christian Post

Kommentar:
Vi ser den samme tendens overalt. Tilhængere af Sodomi og seksuel perversion overtager ledelsesposter, selv i Evangeliske kirker.

Her er det, Wikipedia skriver:
"Chambers siger, at han for det meste overvandt sin dragning imod mænd, (selv om han taler åbent om sin egen aktuelle seksuelle tiltrækning af mænd)."

Fjenden kan ikke gøre megen skade, hvis folk fremstår som og hævder at være Satans tjenere, men sjælefjenden kan gøre maksimal skade, når folk fremstår som "kristne" og selv råber "Halleluja".

De farligste mennesker er dem, der tjener Djævelen med Bibelen i hånd, og taler om "Jesus". Jeg traf to af dem i dag. De var lige ved at bedrage min nabo, idet de gik ind i hendes lejlighed og hævdede, at "Jesus" var vendt tilbage til jorden og boede i Sydkorea.

De, som accepterer Sodomi, arbejder også for Satan. Bibelen er krystalklar om, at homoseksualitet er en perversitet. Den er baseret på dæmoner, der fører mennesker ind i oprør imod Gud og Hans Skaberorden.

Judas 1:7:
”..og jeg vil minde om, at Sodoma og Gomorra og de omliggende byer, der på samme måde som disse engle bedrev utugt og søgte unaturlige forbindelser, nu fremstår som et afskrækkende eksempel, idet de straffes med evig ild.”

Der er udfrielse for homoseksuelle, der er villige til at acceptere, at de lever i synd og må frelses. Hvis de er villige til at omvende sig, vil de modtage Den Hellige Ånd.

Bed om, at alle homoseksuelle må høre Sandheden, acceptere Sandheden og blive frelst. Jesus er i stand til at frelse hver enkelt homoseksuel, der accepterer Hans Kongedømme.