25.06.2013

Rom: Israelsk "besættelse" årsag til Syrisk konflikt.

Fra News that matters.
25. juni 2013.

Monsignor Kozar fra Pittsburgh (US) udtrykte støtte til en Palæstinensisk stat, idet han antydede, at det kunne bidrage til at "løse" urolighederne i Syrien, Egypten og Irak.

"Der må være en løsning på den Palæstinensisk-Israelske konflikt, nemlig en Palæstinensisk stat," sagde han. "Lige nu findes den, men den er ikke en stat," sagde han.

Palæstina er en ikke-medlems-observatør-stat i FN ligesom Pavestolen. Den er anerkendt som stat af ca. 130 lande, men dens område har været besat af Israel siden 1967.

Monsignor Kozar bemærkede, at de store medspillere - Rusland, Frankrig, England og USA – "alle er nødt til at yde støtte til en eller anden form for løsning."

Source: Catholic News Agency (CNA)

Kommentar:
Jeg kan ikke lade være med at blive overrasket over det, der kan komme ud af munden på en Romersk-Katolsk Kardinal.

At den Israelske "besættelse" af Zions bjerge, kan ende med "uro i Syrien, Egypten og Irak" bringer en masse interessante ting frem, såsom at årsagen til Syriens totalitære diktatur er Israel.

Logikken må være, at hvis Israel giver Golanhøjderne tilbage til Syrien, vil Basher Al-Assad straks blive en "god fyr". Han vil udstede nyvalg, og lade det Syriske retssystem blive baseret på menneskerettighederne. Og så vil Islamisk Jihad og al-Qaeda nedlægge våbnene og støtte det gode liv på jorden.

Sikke noget aldeles dæmonisk-inspireret nonsens.

Lyt aldrig til en Romersk-Katolsk biskop eller præst. På grund af deres afvisning af Sandheden og deres fortsatte religiøse blasfemi er fraværet af Den Hellige Ånd totalt.

Jer 5:31:
”..profeterne profeterer løgn, præsterne rager til sig, og mit folk elsker det sådan!”

Hvis du griber Sandheden, vil du anerkende, at Golanhøjderne er befriet fra Islamisk besættelse. Staten Israel kan simpelthen ikke indtage det land, som Bibelens Gud ejer. Messias har kaldet Jøderne til at være gode husholdere af Hans land.

Stå op for det Jødiske folks ret til at eje Golan. Stå op for staten Israel.