21.08.2013

Apokalyptisk vejr.

Redaktionel meddelelse til læserne.
Meddelelse til læserne: Verden står ved en meget bekymrende korsvej samt et stigende tempo i begivenheder, der udhuler Verdens sundhed og generelle sikkerhed. Vi står på tærsklen til nogle meget bekymrende tider.
.
Det profetiske ord.
JEG FATTER IKKE, KRISTNE KAN KALDE ALT DETTE TILFÆLDIGT! Jeg overraskes over de mange kristne, der tilsyneladende lever i en boble uden berøring med udviklingen i verden set i lyset af Ordet.
.
Lovløsheden vinder frem, hvor supertyfonen gik i land
»Indkøbscentrene og de store supermarkeder bliver plyndret. De tager alt - selv ting som fjernsyn. De vil blive ombyttet til mad senere«, siger han ifølge britiske BBC.
.
FN: 1,7 millioner barn rammet av tyfonen
Røde Kors på Filippinene jobber nå på spreng med å redde liv, søke etter overlevende og gi hjelp til de som er kommet til evakueringssenterene.
.
10.000 meldes dræbt i tyfonramt provins
Supertyfonens hærgen har kostet tusindvis af mennesker livet i Filippinerne, lyder det fra politiet.
.
Supertyfon kan være den værste nogensinde
Efter mere end 10 timers hærgen er meteorologerne efterhånden enige om, at supertyfonen Haiyans vindstød formentlig er de voldsommeste, der nogensinde har ramt Jorden.
.
Historisk voldsom tyfon raserer Filippinerne
Den er helt sikkert årets storm og bliver af eksperter betegnet som en af de kraftigste, der nogensinde er blevet målt.
.
Seks døde og 1.253 savnet i Colorado.
Kriseberedskabet siger, at 17.494 boliger er blevet beskadiget og 1.502 er blevet ødelagt, mens 11.700 menneske er blevet beordret evakueret.
.
Rasende skovbrand i Yosemite truer San Franciscos vand- og strømforsyning.
En enorm skovbrand racer igennem Yosemite-vildmarken — næret af kraftig vind — og truer San Franciscos ferskvands- og strømforsyning samt Californiens berømte kæmpe nåletræer.
.
Kraftigt snefald i verdens tørreste ørken
Voldsomste snevejr i tre årtier skaber bekymring for smeltevand i Atacama-ørkenen.
.
Mega-hagl smadrede hustage
Det ligner ikke just en sommerdag i juli måned, når folk er nødt til at søge dækning for en kraftig haglbyge.
.
Oversvømmelser dækker mere end halvdelen af Filippinsk hovedstad.
Oversvømmelser, forårsaget af nogle af Filippinernes værste regnskyl nogensinde, oversvømmede halvdelen af hovedstaden tirsdag, fik vejene til at blive til floder og indespærrede titusindvis af mennesker i deres hjem eller i krisecentrene.
.
FNs klimapanel skylder på menneskelig aktivitet
«Det er svært sannsynlig at menneskelig påvirkning på klimaet er årsaken til over halvparten av økningen i gjennomsnittlig temperatur som er observert mellom 1951 og 2010,» heter det i et avsnitt av den lekkede rapporten.
.
Umulig å stanse klimaendringene
Oppvarmingen dette århundret blir muligens ikke så stor som FNs klimapanel har fryktet tidligere. Men konsekvensene av selv en moderat oppvarming ser ut til å kunne bli verre enn forskerne før har ment.
---------------------------------------------------------------------------------------------