25.08.2013

Homofil lovgiver til de Kristne: 'Vi vil tage jeres børn.'

Fra Endtimeheadlines/
24. august 2013.

De færreste tvivler på, at New Jerseys guvernør, Chris Christie, håber på at blive Præsident i 2016. Desværre for ham kan han netop have underskrevet sine chancer for det bort.

Mandag underskrev Christie A3371, en urimelig hård retsakt, som forhindrer licenserede terapeuter i at hjælpe børn med at overvinde en uønsket dragning mod det samme køn i adfærd og identitet. Denne lov forbyder hjælp til mindreårige, selv når – som det så ofte er tilfældet – at dragning mod det samme køn skyldes sexmisbrug i barndommen.

Loven vil forbyde mindreårige og deres forældre at modtage den rådgivning, de ønsker, og vil tvinge rådgiverne til at overtræde de etiske forskrifter, da de ikke vil være i stand til at hjælpe klienterne med at nå deres egne rådgivningsmål.

Loven vil slavebinde børn – misbrugte eller ej – til en subjektivt bestemt seksuel identitet, som de afviser. Forbindelsen mellem homoseksuelt misbrug og "homoseksuel identitet" er ubestridelig.

Overvej dette: Forskere fra ”Centers for Disease Control and Prevention” (CDC) har konstateret, at homoseksuelle mænd med "mindst tre gange større sandsynlighed vil rapportere "Sexmisbrug i Barndommen" end heteroseksuelle mænd.

Derudover fastslog arkiverne for "Seksuel Adfærd" i en undersøgelse fra 2001, at næsten halvdelen af alle homofilt identificerede mænd blev forulempet af en homoseksuel pædofil:

"46 procent af de homoseksuelle mænd og 22 procent af de homoseksuelle kvinder rapporterede, at de var blevet misbrugt af en person af samme køn. Dette står i kontrast til, at kun 7 procent af de heteroseksuelle mænd og 1 procent af de heteroseksuelle kvinder var blevet misbrugt af en person af samme køn," bemærkedes det i undersøgelsen. More
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Tilskynd drengen til at følge den vej, han skal gå, selv når han bliver gammel, vil han ikke vige fra den." Ordsprogene 16:18.

"..og jeg vil minde om, at Sodoma og Gomorra og de omliggende byer, der på samme måde som disse engle bedrev utugt og søgte unaturlige forbindelser, nu fremstår som et afskrækkende eksempel, idet de straffes med evig ild." Jud 1:7.