27.08.2013

Rasende skovbrand i Yosemite truer San Franciscos vand- og strømforsyning.

Fra Endtimeheadlines/
25. august 2013.

En enorm skovbrand racer igennem Yosemite-vildmarken — næret af kraftig vind — og truer San Franciscos ferskvands- og strømforsyning samt Californiens berømte kæmpe nåletræer.

Den er en af flere brande i staten, der bekæmpes af mere end 8.000 brandmænd over næsten 400 kvadratmiles. Ilden har fortæret ca. 225 kvadratmiles malerisk skov.

Myndighederne anslår, at blot 7 procent er inddæmmet. "Denne brand har stadig alle de udfordringer, der kan være ved en brand: utilgængeligt terræn, stærk blæst og tørre forhold," sagde Daniel Berlant fra ”California Department for Forestry and Fire Protection” søndag.

Branden fortsætter med at brænde i den fjerntliggende vildmark i Yosemite, men parkens talsmand, Tom Medena, sagde til ”Associated Press”, at den kanter sig tættere på Hetch Hetchy Reservoir, der er kilden til 85 procent af San Franciscos berømte rene drikkevand, og giver elektricitet til en række centrale bygninger i byen, herunder lufthavnen.

Byen har udsendt forsikringer om, at vandkvaliteten er god, men San Franciscos ”Public Utilities Commission” har lukket to vandkraftstationer, der fik vand fra reservoiret, og reduceret strømmen på mere end 12 km. af linjen. Byen har købt for 600.000$ elektricitet på det åbne marked for at sikre, at San Francisco ikke går i sort.  More
---------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Fox News hejser regnbueflaget.
Homofil lovgiver til de Kristne: 'Vi vil tage jeres børn.'
----------------------------------------------------------------------------------------------
"Byerne Sodoma og Gomorra dømte han til undergang og lagde dem i aske og gjorde dem dermed til et advarende eksempel for ugudelige mennesker i kommende slægter." 2 Pet 2:6.