05.08.2013

Tusinder marcherede i ”Gay Pride Parade” i Jerusalem.

Fra News that matters
5. august 2013.

Haredisk mand anholdt efter at have kastet stinkbombe mod demonstranter, mens 3.000 mennesker velsignede seksuel synd og perversion i Jerusalem.

Over 3.000 mennesker marcherede torsdag i Jerusalems ”Gay Pride Parade”, der afholdtes under sloganet: "Vi ønsker forandring." Der var hejst symboler og LGBT-flag.

Under paraden smed en Haredisk mand en stinkbombe mod deltagerne. Manden blev anholdt og bragt til afhøring.

Derudover blev to Harediske kvinder anholdt, efter at de var tørnet sammen med demonstranterne. De var iført æsel- og abe- kostume, og bar et skilt, hvor der stod: "Jeg er et stolt æsel."

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det er vigtigt for alle Kristne venner af Israel at erkende, at Israelitterne slet ikke er retskafne. Ligeså lidt som jeg fortjener at blive frelst af Messias, ligeså lidt fortjener det Jødiske folk at blive frelst. At være udvalgt i gammel tid, indbefatter ikke automatisk, at man tilhører resten fra de trofaste troende. Der har altid været Jøder, som har gjort oprør mod deres Gud og er gået fortabt. Vi skal alle stå overfor Gud med et omskåret hjerte.

Bibelen fortæller, at Israels Gud ville kalde det Jødiske folk hjem fra alle nationer, og at Han ville gøre det for sit Hellige navns skyld, så alle mennesker kan se, at der er en troværdig og Hellig Israels Gud.

Men lige før Messias vender tilbage, skal byen, Jerusalem, falde i synd, oprør og perversion. Det Jødiske folk skal vende tilbage til deres afgudsdyrkelse ligesom mange, der i dag tilbeder de udenlandske Østlige guder og alle former for urene New Age-ånder. Andre skal vende sig til forbandet perversion som Sodomi, og gøre Davids by til en moderne version af Sodoma.

Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

Nu ser vi alle disse profetier blive opfyldt. Enhver åndsfyldt Jesustroende må både glæde sig og advare andre. Dagene for den sidste kamp i Jerusalem mellem den endelige Antikrist (en falsk Messias) og den sande Messias er lige rundt om hjørnet.

Jesus af Nazareth er Messias. Vi skal ikke forvente, at der komme en anden og frelser os.

Amen.