06.09.2013

Blind støtte til Obama fra Danmark.

Fra News that matters
5. september 2013.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt støtter blindt USA's planer om massemord i Syrien uden at bede om "beviser".

Statsminister Helle Thorning-Schmidt støtter USA’s planlagte angreb på Syrien og behøver ikke at kigge på de oplysninger, der angiveligt beviser, at det Syriske regime stod bag gasangrebet.

Jeg og regeringen har valgt at have tillid til vore nærmeste allierede, sagde Thorning-Schmidt i Dansk TV2, efter middagen i Stockholm med lederne af de andre Nordiske lande og Præsident Barack Obama.

Hun tilføjede, at det er svært at se, hvilken interesse Obama skulle have i ikke at fortælle alt, hvad han ved om problemet i Syrien.

- En Præsident som Obama, der var imod Irak-krigen og har været med hele vejen – hvad interesse skulle han have i ikke at fortælle os sandheden, sagde Statsministeren.

Source: Den Norsk avis, VG

Kommentar:
Da Nazi-Tyskland angreb Danmark i april 1940, blev næppe et skud løsnet til forsvar for det Danske Lutherske Kongerige. Danskerne anså simpelthen det Tyske militær-apparat som for mægtigt.

Ligeledes anser Danskerne USA’s militærmagt som suveræn, hvorfor den fortjener ros og støtte. At være under USA’s nukleare paraply har bragt "fred" til Danmark i de sidste 60 år.

2 Thess 2:7:
”For allerede nu virker lovløshedens hemmelighed; blot skal han, der endnu holder igen, først fjernes.”

Fra et juridisk synspunkt er den Danske statsminister helt uansvarlig. Hun accepterer en mands erklæring om et kontroversielt emne som sandt uden at se, om der er nogen fordele bag denne mands krav. Hvis dette er den nye retslige politik i den Danske regering, er lovløshed det, alle Danskere får.