07.09.2013

Sæt ”Dyrets mærke” på dit håndled.

Fra News that matters
6. september 2013.

Du kan miste din Samsung Smartphone, men dette "Ur" er fæstnet til dit håndled.

T-Mobile har netop bekræftet, at ud over at tilbyde Galaxy Note 3 i efteråret, vil de også tilbyde Samsungs helt nye Galaxy Gear Smartwatch.

Teleselskabet siger, at de ikke vil sælge uret sammen med telefonen. De vil i stedet tilbyde opfindelsen som separat tilbehør. Desværre beskrev de ikke en præcis pris eller lancerings-dato for opfindelserne.

Source: Technobuffalo.com

Kommentar:
Når jeg fortæller folk, at Smartphone er et redskab, der lærer dem at bære Dyrets Mærke, blive mange vrede. De føler, at brugen af deres telefoner gør livet "så nemt". Ingen tvivl om det. En Smartphone er nu nødvendig, når man skal betale et ubetydeligt gebyr for at køre med en lokal bus. Uden en Smartphone ville man få en bøde.

Nu kan man kun få de økonomiske fordele, hvis man har en elektronisk nummer-box fæstnet til håndleddet. Dette mærke kan ses knapt 8-10 cm fra panden.

Denne form for ID-ur kan også blive beskadiget. Det vil være bedre at få den elektroniske anordning implanteret på huden.

Vi ved alle, at vi snart ikke vil være stand til at købe eller sælge uden dette unikke ID-nummer. Bankerne vil snart pålægge dem, der bruger sedler, store bøder. Hvis man shopper med kontanter i lommen, vil bankerne og regeringen først forsøge at straffe én for at bruge kontanter. Og en skønne dag kan man ikke længere bruge sedler.

Åb 13:17:
”..så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal.”

Er du en af dem, som er blind som en muldvarp, og nægter at læse Bibelen?

Hvis du ikke læser Skriften, vil du simpelthen dø i dine synder og gå fortabt. Kan dette skyldes manglende viden?

Jesus give os mod til at modstå den nuværende onde tidsalder.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Dit håndled er i høj kurs.