30.09.2013

Verdens nationer kritiserer Israel, men overser slagtningen af Kristne.

Fra Ordetogisrael.no/
30. september 2013.

Raymond Ibrahim forteller om hvordan verdens nasjoner fullstendig ignorerer muslimenes forfølgelse og drap av kristne, men er besatt av å kritisere Israel.

Raymond Ibrahim, førsteamanuensisstipendiat og forfatter av bestselgeren Crucified Again, kan fortelle at det gjennom lengre tid har foregått muslimsk slakting av "ikke-muslimske vantro" i Kenya, Nigeria, Marokko og Pakistan uten at verdens nasjoner bryr seg. Ibrahim har under høring i Representantenes hus i USA fortalt om muslimenes drap på kristne i flere land i verden.

Søndag den 22. september sprengte islamske selvmordsbombere en bombe i All Saints Church i Peshawar, Pakistan. Her var 550 protestantiske kristne samlet til gudstjeneste. 90 mennesker ble drept, herav mange søndagsskolebarn og kvinnelige kormedlemmer, samt at vel 120 ble skadet. Den nå ødelagte protestantiske kirken ble bygget i Peshawar for 130 år siden. Taliban har tat på seg ansvaret for bombingen. Et av menighetens barn kunne fortelle at hun så "menneskelige levninger lå strødd over hele kirken etter bombesprengningen."

Væpnede angrep på kirker er ikke uvanlig i Pakistan, selv om de kristne i landet er mindre enn 2 prosent av befolkningen, mens det er 97 prosent muslimer. Mobvold blusser stadig opp mot de kristne og minoritetsgrupper i Pakistan. I mars måned ble to kirker og 160 kristne hjem brent ned i Lahore, da muslimene anklaget en kristen, Joseph Colony, for blasfemi. I dette tilfelle grep ikke politiet inn, men bare så på muslimenes herjinger. "Når vi klaget på politiets passivitet, ble vi slått av politiet med batonger samt at de skjøt skremmeskudd mot oss," fortalte et vidne.

I Kenya, hvor det bor 83 prosent kristne og 11 prosent muslimer, angrep islamske terrorister fra Somalia den 21. september Westgate kjøpesenter og drepte minst 62 mennesker og skadet minst 150. Blant de islamske terroristene var det flere amerikanere. Terroristene plukket kun ut og drepte de kristne i kjøpesenteret, men sparte alle muslimene som var der.
------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Pakistans Kristne frygter for deres liv.