07.10.2013

Egyptere dræbt under fejring af krigen med Israel.

Fra News that matters
7. oktober 2013.

44 blev dræbt i Kairo, da hæren festede for at markere årsdagen for den Arabisk-Israelske krig i 1973.

Mindst 44 mennesker er blevet dræbt i Egypten i et sammenstød mellem sikkerhedsstyrkerne og tilhængere af den afsatte Præsident, Mohamed Morsi.

Tallet stammer fra en embedsmand i Sundhedsministeriet. Det indtraf, da Morsi-tilhængere i flere byer protesterede under hærens festligholdelse af årsdagen for den Arabisk-Israelske krig i 1973. 80 Mennesker er også rapporteret at være blevet såret.

Journalist Bel Trew i Kairo fortalte Sky News, at militæret havde forventet uro. Han beskrev "kaotiske sammenstød i sidegaderne med masser af skud og tåregas".

Kairos gader var stort set øde søndag. Det var en offentlig fridag til minde om oktober-krigen, kendt som Yom Kippur-krigen i Israel.

Konflikten huskes stolt af den Egyptiske hær, fordi den overraskede Israel og førte til genvinding af Sinai-halvøen i fredsaftalen á 1979.

Source: Sky.com

Kommentar:
Man må være en komplet tåbe for at skrive den slags historiske nonsens som det, der præsenteres i denne BBC-rapport.

Egypten angreb Israel på den mest kujonagtige måde i 1973. Egypten forsøgte at ødelægge Israel på den dag, der er mest hellig i Jødedommen.

Men Israels Gud sover ikke. Araberne tabte krigen.

At fejre "sejren" i Yom Kippur-krigen er intet andet end et forsøg på at vride og dreje historiske fakta, og tvinge en hel nation til at leve i illusioner og løgne.

Yom Kippur-krigen var en komplet katastrofe for Egypten. De tabte ikke blot Sinaj til de Israelske styrker. Den Israelske hær krydsede Suez-kanalen, og var på vej mod Kairo, da Washington DC greb ind og standsede det Israelske militærs fremrykning.

De fleste Arabere lever i en forfærdelig tilstand af selvbedrag. Det indlysende militære nederlag præsenteres for de blinde Muslimer som en heroisk militærsejr.

Ved at rapportere den slags, viser BBC, at de store medier ingen viden har om emnet, ingen dømmekraft og ingen intentioner om at distribuere sandheden.

Sådan er ondskabens natur.

Det frie Europa er døende, og det dør hurtigt. Europæerne lever i accept af den moderne Arabiske og Islamiske information. Så længe Israel bliver miskrediteret, synes alt at være tilladt.

Jesus se i nåde til alle forførte sjæle.
----------------------------------------------------------------------------------------
"I har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad jeres fader lyster. Han har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Når han farer med løgn, taler han ud fra sig selv; for løgner er han og fader til løgnen." Joh 8:44.