03.11.2013

USA signalerer, at de ikke vil bakke Israel op.

Fra Endtimeheadlines/
2. november 2013.

Ifølge Joseph Farah’s G2 Bulletin sender Washington et stadigt stærkere signal til Israel om, at de ikke vil støtte eller deltage i en militæraktion mod Iran, på trods af Teherans insisteren på at fortsætte sit atomprogram.

Som WND nylig rapporterede, siger Israel i noget, der kunne ligne en sidste advarsel, at de agter at foretage militæraktioner mod Irans atomanlæg, da de mener, at Teheran inden for en måned kan konstruere en atombombe. Israelske embedsmænd siger, at de måske ikke venter så længe, før de gennemfører en militæraktion.

Mens Iran konsekvent har benægtet, at deres nukleare program er designet til at bygge våben, baserer Israel sin vurdering på centrifuger, der producerer beriget uran ved 20 procent. Israel siger, at det giver grundlag for yderligere berigelse til mere end 90 procent, hvilket kan bruges til atomvåben.

Thomas Pickering, tidligere Amerikansk ambassadør i FN og tæt på Obama-administrationen, siger, at USA ikke har taget noget valg af bordet, hvilket vil sige en militæraktion, men har til hensigt at prioritere et forhandlet kompromis om Irans atomprogram.

I et nyligt interview med ”Iran Review” sagde Pickering, at der ikke er sket nogen ændringer i administrationens handling. More.