08.12.2013

Breaking News fra Israel uge 50.


Midtøsten drukner i snø
I Jerusalem, som ligger på et høydedrag, ble militæret i går satt inn for å hjelpe mer enn 2000 bilister som sto fast i kaoset. 1000 mennesker fikk ly fra uværet i et konferansesenter, mens myndighetene oppfordret alle til å holde seg inne. – I mine 54 år har jeg aldri sett maken til dette, så mye snø kan jeg ikke huske, sier Nir Barkat, borgermester i Jerusalem til Reuters.
.
Modern ‘Nazi salute’ sweeping Europe
Anti-Semitic ‘quenelle’ gesture becomes growing trend, experts warns, with hundreds taking photos of themselves performing it at Jewish sites.
.
Det Jordanske parlament: Jihad aktioner mod Israel kan ikke betragtes som "terrorisme"
Og husk: Jordan formodes for at være "moderat". Under alle omstændigheder er dette en nem måde, hvorpå de kan erklære, at de er imod "terrorisme", samtidig med at de støtter Jihad mod Israel. Og godtroende Vestlige analytikere (der er utallige), vil pligtskyldigt klassificere dem som "moderate" og "imod terror."
.
Jerusalem er ikke engang nævnt i Koranen.
Islamisterne er godt i gang med at ødelægge jødernes adgang til helligsteder i Israel. UNESCO støtter dem, skriver David Lexner.
.
Jesus græder over Jerusalem...
"Jerusalem, Jerusalem! du, som slår profeterne ihjel og stener dem, der er sendt til dig. Hvor ofte ville jeg ikke samle dine børn, som en høne samler sine kyllinger under vingerne, men I ville ikke." Matt 23:37.
.
Israel blir fullverdig medlem av EU´s atomforskningssenter.
Israel er det første ikke-EU medlem, som blir medlem av European Organization for Nuclear Research. Israels vitenskapsminister sier at dette er en eminent vitenskapelig og diplomatisk bragd for Israel. .
Mellemøsten har nu tre alliancer udenom USA.
Tyrkiets og Irans træk for at skabe en Islamisk superblog forandrer magtbalancen i Mellemøsten. Egypten og Saudi-Arabien har valgt at lede en Arabisk blog af deres egne, og ikke overgive sig til deres fjenders dominans.
.
Grov Antisemitisme på Rumænsk TV.
"Jødesmovserne, de satans jødesmovser. Den hellige Gud ville ikke lade dem leve, hverken i himlen eller helvede, kun i skorstenen som røg kan jødesmovserne bruges."
.
Israel dropper plan om omplassering av beduiner
Pla­nen var å rive rundt 40 ure­gist­rer­te lands­byer og om­plas­se­re mel­lom 30.000 og 40.000 be­dui­ner.
.
Uvejr skaber oversvømmelser; Jerusalem dækkes af sne
Vinteren kom for alvor til Jerusalem torsdag, hvor byen blev dækket af sne. Også andre højtbeliggende byer og en del bosættelser på den centrale del af Vestbredden, især i Gush Etzion nær Betlehem og i Hebron-området, blev dækket af sne.
.
Jordanian Parliament: Jihad actions against Israel cannot be considered "terrorism"
And remember: Jordan is supposed to be "moderate." In any case, this is an easy way for them to declare that they're against "terrorism" while continuing to support the jihad against Israel. And credulous Western analysts (who are legion) will dutifully classify them as "moderate" and "anti-terror."
.
Vinterstorm med regn og snø over Israel
Kraftig regn, snø og vinterstorm feide inn over Israel fra tirsdag av. Store problemer med flytrafikken til og fra David Ben Gurion Airport. 112 millimeter regn ble målt i Netanya.
.
Alliérer USA sig med Hizbollah?
Guds Parti, bedre kendt som det Iransk-støttede Libanesiske Hizbollah, ønsker at følge en tilgang, der hedder "en fælles fjende", sammen med USA, i et forsøg på at standse spredningen af al-Qaeda i Mellemøsten, fortæller kilder tæt på Hizbollah’s lederskab til Joseph Farah’s G2 Bulletin.
.
USA og Jordan er enig om at Israel skal styre hele Jordandalen.
Obamaadministrasjonen i USA og det hashemittiske kongedømmet Jordan er begge enige om, at Israel skal beholde kontrollen over Jordandalen i en eventuell fremtidig fredsavtale med den arabiske selvstyremyndigheten.
.
Storbritannia advarer mot bosetningsinvesteringer
Den britiske regjeringen advarer om at det kan få “PR-messige implikasjoner” å investere i de israelske bosetningene.
.
Vil ha tyskproduserte marinebåter til å forsvare gassen
Israel ønsker fire små tyskproduserte fregatter, som skal forsvare olje- og gassreservene i Middelhavet. Får de ikke det, vil de bevege seg videre til Sør-Korea og Italia.
.
Israels rikeste må selge unna
En håndfull rike har i mange år hatt et sterkt grep på den israelske økonomien. Nå kan de bli tvunget til å selge unna mye av sin virksomhet, etter et nytt Knesset-vedtak.
.
Israel og Saudi Arabia møttes i Genève.
Det iranske nyhetsbyrået Fars meldte i helgen at representanter fra Israel og Saudi Arabia har hatt flere møter i Genève, Sveits for å diskutere hvordan de kan hindre Iran i å bli en atommakt.
.
Rekordlav arbeidsledighet i Israel
Israels arbeidsledighet falt til et rekordlavt nivå på 5,9 prosent siste måned, fremgår det fra de siste tallene fra det israelske statistiske sentralbyrået, som ble offentliggjort nylig.
.
Jordan, Israel, PA enige om rør til Dødehavet
Mandag undertegner Israel, Jordan og PA en felles avtale om å bringe vann i rør fra Rødehavet til Dødehavet.
.
Palæstina: Kerry kan udløse forhandlingsfiasko
John Kerry vil tillade Israel at have soldater i Jordandalen. - Det kan ikke accepteres, siger palæstinenserne.
.
Viktig møte mellom Israel og Russland i Moskva idag.
Den økonomiske samarbeidskomiteen mellom Israel og Russland møtes i Moskva idag. Israels delegasjon ledes av utenriksminister Avigdor Liebermann. Den russiske delegasjonen vil bli ledet av visestatsminister Arkady Dvorkovich.
.
Netanyahu dropper Mandela-højtidelighed
Rejsen til Sydafrika, som ellers var planlagt, vil koste for mange penge, lyder begrundelsen. Regningen for transport og sikkerhed løber alene op i knap 11 millioner kroner, rapporterer israelske medier.
.
Historien om Walid Shoebats liv.
Walid Shoebat var palestinsk muslim og terrorist. I dag er han kristen og Israel-venn. Shoebat ble født i Betlehem. Allerede i barnehagen ble han lært opp til å hate jøder. Siden ble han medlem av terroristorganisasjonen PLO, og deltok i terroranslag mot Israel. I dag bor han i USA, og er en flittig brukt foredragsholder.
---------------------------------------------------------------------------------------------