18.12.2013

Drab på børn bliver lovligt i Belgien

Fra News that matters.
18. december 2013.

Belgien tog et større skridt torsdag, da de blev det første land, der tillader eutanasi på uhelbredeligt syge børn.

Parlamentets Overhus stemte med et stort flertal på udvidelse af en lov fra 2002, der legaliserer eutanasi på voksne, så loven også kommer til at omfatte mindreårige børn.

I henhold til den ændrede lov vil eutanasi blive lovligt på børn, der er ramt af "konstant og ubærlig fysisk lidelse". Loven blev desuden udrustet med ”evnen til at bedømme." Under en til tider ophedet, offentlig debat ved optakten til afstemningen fordømte religiøse ledere denne foranstaltning som "en logik, der vil føre til ødelæggelse af samfundets fundament."

Philippe Mahoux, senator i det Socialistiske parti og støtter af loven, beskrev denne lov, der giver uhelbredeligt syge børn ret til at "dø med værdighed", som "menneskehedens ultimative gestus." Han afviste de religiøse lederes kritik og sagde, at den ikke var repræsentativ for de almindelige troendes synspunkt, for mange, sagde han, støtter den juridiske ændring.

Selv om Europa generelt i langt højere grad end USA godtager eutanasi eller assisteret selvmord, er der kun en håndfuld lande, som formelt har legaliseret medicinske indgreb, der forårsager døden. Luxembourg tillader dødshjælp til voksne, og Schweiz tillader lægerne at hjælpe patienter til at dø, men ikke aktivt at dræbe dem. Holland tillader i særlige tilfælde aktiv dødshjælp til alvorligt syge patienter fra 12 år og opefter.

Source: New York Times

Kommentar:
Nazismen er tilbage i Europa for fuld speed, nu sponsoreret af det Socialistiske parti i Belgien.

Adolf Hitler vedtog også love, der tillod drab på uønskede mennesker. De blev kaldt "untermenchen"  - mennesker, der ikke var værdige til livet.

3 Mos 24:17:
”Når nogen slår et menneske ihjel, skal han lide døden.”

Det er bedrøveligt med alle disse børn, der har ekstreme smerter. Men det er ikke et spørgsmål om smerte og pine. Det handler om, at politikerne sætte sig selv i Guds sted, og ønsker at definere liv og død.

Stalin gjorde det samme, og dræbte titusindvis af Russere. Mao gjorde det samme i Kina, og Hitler bragte Tyskland i afgrunden.

5 Mos 32:39:
”Indse dog, at det er mig, kun mig, der er ingen Gud ved siden af mig; det er mig, der dræber og gør levende, har jeg knust, er det mig, der læger; ingen kan rive nogen ud af min hånd.”

Jesus sagde, at vi skal stå overfor en grotesk ondskab på Jorden lige før Hans genkomst - en så ekstrem ondskab, som ikke er set siden skabelsen. Politikerne i Belgien er helt sikkert en del af opfyldelsen af denne profeti.
---------------------------------------------------------------------------------------
Read additionally: France is slowly but surely moving towards assisted suicide