28.01.2014

Moderat" Fatah-leder kræver "væbnet oprør" mod Israel.

Fra Jihadwatch.org/
27. januar 2014.

"Selvfølgelig kan Israel ikke forventes at forhandle med nogen, der er dedikeret til deres ødelæggelse. Men selv om jeg ved, I har haft uoverensstemmelser med Den Palæstinensiske Myndighed, tror jeg, at I har en oprigtig partner i Præsident Abbas..." - Barack Obama, 21 marts 2013.

"Fatah-leder kræver ”væbnet oprør," skriver Maayana Miskin i Israel National News, den 26. januar:

Et højtstående medlem af Fatah, det parti, der ledes af Præsidenten for Det Palæstinensiske Selvstyrerområde, Mahmoud Abbas, har efterspurgt fornyede terrorangreb mod Israel, rapporterer Maariv/nrg.

Et medlem af ”Fatah Central Commitee”, Tawfik Tirawi, fortalte angiveligt Al-Miadin , at der ikke vil blive nogen ny Arabisk stat i Judæa, Samaria og Gaza i den nærmeste fremtid - ja, ikke engang om 20 år. Derfor, sagde han, skal Fatah genoptage "de voldelige oprør" mod Israel – i betydningen terrorisme.

"Det er den eneste måde, hvorpå tingene kan ændres," hævdede han.

Fatah må "tilslutte sig alle organisationerne, både de, der opererer under Den Palæstinensiske Myndighed, og de, der er uden for den," tilføjede han, idet han tilsyneladende henviste til Hamas og Islamisk Jihad. Hamas har fortsat åbenlyst forpligtet sig til at tilintetgøre Israel, mens Islamisk Jihad for nyligt truede med at genoptage selvmordsbombningerne.

Tirawi fremførte, at Fatah aldrig virkelig har opgivet terrorismen. "Fatah har aldrig opgivet nogen form for handling, herunder væbnet modstand," påstod han.

Tirawi præciserede, at han er pessimistisk med hensyn til muligheden for at etablere en PA-ledet Arabisk stat via forhandlingerne, fordi, han mener, at PA vil afvise enhver kompromisaftale af den type, der tilbydes af USA's Udenrigsminister John Kerry.

PA-ledere har gentagne gange erklæret, at de er uvillige til at gå på kompromis med deres krav, som omfatter udvisning af alle Israelske Jøder fra landet bag våbenhvilelinjen fra 1949, enekontrol med Tempelbjerget – Jødedommens helligste sted - "ret til at vende tilbage" til de millioner af Arabere, der stammer fra dem, der forlod Israel i 1948, frigivelse af alle terrorister samt ret til at importere våben.

Dette er den seneste i en række opflammende redegørelser fra ledende Fatah-embedsmænd – påstande, som dementerer PA’s officielle holdning i forhandlingerne med Israel.

For bare et par dage siden optrådte der på Fatah-partiets officielle Facebookside en video af gruppens væbnede fløj – ”Al-Aqsa Martyrernes Brigade” – hvor de truede med at bombe Tel Aviv, og lovede at fortsætte med raketangreb fra Gaza.

Tidligere på måneden sagde Abbas Zaki til Syrisk stats-TV, at PA’s deltagelse i U.S.-mæglede samtaler er en del af en bredere strategi for at ødelægge Israel, og at uanset hvilke indrømmelser, de får via diplomatiske midler, vil det simpelthen være det "første skridt" hen imod dette langsigtede mål.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Further reading:
“Palestinians”: No Jews will be allowed to stay in “Palestinian” state