09.08.2012

UK-ambassadør: Verden er ved at miste tålmodigheden med Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
9. august 2012.

Den Britiske ambassadør i Israel, Matthew Gould, siger, at enhver, der bekymrer sig for Israel, bør være bekymrede over udhulingen af den internationale støtte.

Den Britiske ambassadør i Israel, Matthew Gould, sagde tirsdag, at enhver, der bekymrer sig for Israel, bør være bekymret over udhulingen af den internationale støtte til landet.

Idet han talte på kanal 10-News tirsdag aften, sagde Gould:

"Israelerne vågner måske op om 10 år og finder ud af, at det internationale samfund pludselig har ændret sig, og at tålmodigheden til at fortsætte med status quo er reduceret".

"Støtten til Israel er begyndt at undergraves, og der er ikke tale om disse mennesker i yderkanten, der råber højt og opfordrer til boykot og alt det der. Den interesserede kategori er medlemmerne af parlamenterne i midten, og i den pågældende gruppe ser jeg et skifte."

"Problemet er ikke Hasbara. Midtergruppen med flertallet i den Britiske offentlighed er måske ikke eksperter, men de er ikke dumme, og de ser en strøm af bekendtgørelser om ny-byggeri i bosættelserne. De læser historier om, hvad der foregår på Vestbredden, og de læser om begrænsninger i Gaza. Substansen af, hvad der går galt, er virkelig det, der driver dette,» sagde han.

Han sagde også, at der er "voksende bekymring" i U.K. over manglende fremskridt hen imod fred med Palæstinenserne.

Forespurgt om BBC-OL’s hjemmeside, der nævner Jerusalem som hovedstad i Palæstina, sagde han, at det ikke var hans sag at kommentere organisationens handling.

"Det ville være forkert af mig at forsøge at forklare deres handlinger, for da må du tale med BBC. Men, hvad jeg ville sige, er, at Israel nu ses som Goliat, og det er Palæstinensere, der opfattes som David,» siger han.

Source: Israeli daily Haaretz.

Kommentar:
Det bør være meget mere bekymrende for mænd som Matthew Gould, at Gud i Bibelen mister sin tålmodighed med Det Forenede Kongerige.

Bibelen forklarer, at fylden af ikke-Jøder måske snart er kommet ind i Guds rige. Så er nådetiden forbi. Den næste tidsalder er dommen.

Når Jesus Messias vender tilbage, vil han nedsætte sin domstrone i Jerusalem. En af de mest tåbelige ting, et menneske kan gøre, er at true eller forbande Israel. Sådan tåbelighed vil blive straffet.

Det bagtalte, sårede og forfulgte Israel skal blive frelst. De, der skader Israel vil stå over for dom.

Rom 11,26:
”..så skal hele Israel frelses – som der står skrevet: Befrieren skal komme fra Zion, han fjerner ugudelighed fra Jakob.”

Mange mennesker, som hævder, at sådanne advarsler er nonsens, vil sandsynligvis ikke vågne op, før det er for sent. Messias’s genkomst vil blive en overraskelse for dem.

1 Mos 12,3:
"Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes"