28.11.2012

Bondi Beach bliver til et hav af blod.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
28. november 2012.

Turister i Australien flygtede, da Bondi Beach blev til "Det Røde Hav" på grund af sjældne algevækster.

Turister, på vej mod den verdensberømte Bondi Beach, forblev tørre i dag efter, at et sjældent naturfænomen gjorde vandet blodrødt.

Bondi var blandt flere populære strande i og omkring Sydney, Australien, som måtte lukkes, efter at en enorm algevækst forvandlede havet til noget, der lignede en scene fra en skrækfilm.

Men på trods af advarslerne blev en række frygtløse strandgæster set driste sig til at gå i vandet og svømme gennem den røde overflade, rapporterede Ten News Sydney.

Source: The Daily Mail.

Kommentar:
Alle, der læser Bibelen, er klar over, at nådetiden er ved at være forbi. Den næste tidsalder vil bringe Guds vrede over alle skabninger, ligesom i Syndflodens dage.

Et af tegnene på, at Den store Trængsel er begyndt, kan ses på denne strand i Sydney, Australien. Havet er blevet forvandlet til blod, og fiskene omkommer.

Hvorfor ønsker Gud at straffe sin skabning på Jorden?

Menneskeheden afviser Hans Søn, og har valgt at leve et liv fuld af synd, egoisme, perversion og sodomi. Alle nationer støtter Islamisk terrorisme mod Israel, og forsøger at blokere Hebræernes Guds plan om at bringe Messias tilbage til et befriet Jerusalem.

Åb 16:3:
”Den anden engel hældte sin skål ud over havet, og det blev til blod som fra en død, og alle levende væsener i havet døde.”

Der er ikke nogen, der gør godt. Kun Gud er god.

Åb 16:9:
”Og menneskene blev forbrændt af den voldsomme hede, og de spottede Guds navn, ham som har magten over disse plager; men omvende sig og give ham æren gjorde de ikke.”

Mennesker er tåber. Der er ingen ende på tåbeligheden.

I Helvede vil der være ubegrænset tid til at reflektere over den fatale beslutning om at afvise Guds Ord, som har været til rådighed for alle sandhedssøgende i 3,000 år.

Omvend dig eller gå fortabt.
----------------------------------------------
Læs desuden: Blodrødt nordlys over Nordamerika.