28.01.2013

Kissinger: Høj risiko for atomkrig med Iran.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
28. januar 2013.

Henry Kissinger advarer USA om en mulig atomkrig med den Islamiske republik Iran.

I en tale ved en ”Én-verdens Passiar”, afholdt i Davos i Schweiz, sagde Kissinger, at en krise med et atombevæbnet Iran i "overskuelig fremtid" vil føre til en atomkrig og "et vendepunkt i menneskets historie," rapporterer BBC.

"Der er i regionen fremkommet det nu mest påtrængende problem med spredning af atomvåben. I 15 år har de permanente medlemmer af FN’s Sikkerhedsråd erklæret, at et atombevæbnet Iran er uacceptabelt, men dette har nærmet sig," sagde Kissinger.

Derefter sagde han, at regeringerne må "komme til en afgørelse af, hvordan man vil reagerer, eller indse konsekvenserne af en manglende reaktion ... [om] et par år."

I henhold til den ”Nukleare Ikkespredningstraktat” fra 1968 har Iran ret til at producere atomkraft til fredelige formål. De Forenede Nationers Internationale Atomenergiagentur har ikke fundet beviser for, at Iran er ved at udvikle et atomvåbenprogram, og forsvarsminister, Leon Panetta, sagde til ”Face the Nation” tidligere på måneden, at Iran ikke er i færd med at bygge kernevåben.

Source: Infowars.com

Kommentar:
Henry Kissinger er nu 90 år gammel, og hans kommentar skal læses i sammenhæng med hans høje alder. Han er også en krigsforbryder, der ikke er stillet for retten for slagtning af mere end en million Vietnamesiske og Cambodjanske civile under Vietnam-krigen.

Med hensyn til hans advarsel om atomprogrammet i Iran bør vi lytte. Kissinger er ikke alene. Benjamin Netanyahu har gjort dette spørgsmål til det vigtigste for den Israelske regering.

Lytter du?

Jesus Messias talte om, at en gang i fremtiden, når det Jødiske folk var genindsamlet, ville de blive udsat for modstand fra alle nationer.

Vi er i den tid nu.