22.03.2013

Obama foreslår, at Israel skal begå selvmord.

Fra Ivarfjeld.com/
22. marts 2013.


Obama: "Giv den besatte "Vestbred" til Araberne. Naftali Bennet: "Ingen besættelse inden for vort eget land".

Barak Hussein Obama kræver, at Israel skal overgive de Jødiske distrikter i Judæa og Samaria.

Han sagde dette i sin tale i Jerusalem:

"I betragtning af demografien Vest for Jordan-floden er den eneste måde, hvorpå Israel kan udholde og trives som en Jødisk og demokratisk stat, ved realisering af et uafhængigt og levedygtigt Palæstina."

Naftali Bennett, den nyudnævnte økonomi- og handelsminister samt medlem af ”Udenrigs og Sikkerheds Kabinettet”, havde dette svar på Obamas krav:

"Resultaterne af vores seneste tilbagetrækning kunne mærkes i morges i Sderot og gennem de tusinder af ofre, der er født i løbet af de sidste par år."

Bennett havde torsdagens raketangreb fra Gaza på den Israelske grænseby i tankerne.

"Tiden er inde til en smule kreativitet og innovation i løsningen af konflikten i Mellemøsten," sagde Bennett, idet han udfordrede den brede accept af to-stats-løsningen.

"almindeligvis", tilføjede den nye minister, "findes der ingen besættelse inden for ens eget land."

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det er ret beskæmmende, at en Amerikansk Præsident ønsker at stå sammen med en Holocaustbenægter som Abu Mazen, alias Mahmoud Abbas.

Men da Obama har en Muslimsk far, og kalder "Islam en fredens religion", er det helt naturligt for ham at udtrykke støtte til anti-Zionisme og Arabisk nationalisme.

Kristne i almindelighed bør dog være i stand til at kalde det et bluffnummer fra Barak Hussein Obamas side. Men da så få Kristne læser Bibelen, er mange ikke klar over, hvilke løfter Bibelens Gud har givet det Jødiske folk.

1 Mos 17:8:
”Det land, hvor du nu bor som fremmed, hele Kana'an, vil jeg give dig og dine efterkommere til evig ejendom, og jeg vil være deres Gud.”

Er du en af de frafaldne "kristne"? Læs venligst hele din Bibel, og sørg for at tjene i et Kristent fællesskab, der står med Israel i dets Trængselstid.

Naftali Bennett har ret i forhold til Zionismen samt Jødernes ret til at leve i Judæa og Samaria. Lad os håbe, at denne national-religiøse Jøde vil tage imod Messias, og give sit liv til Jesus. Amen.