27.06.2013

Advarsel: Sejr til Syriske oprørere betyder regional krig.

Fra Israeltoday.co.il/
27. juni 2013.

En fætter og udtalt kritiker af den kæmpende Syriske diktator, Bashar Assad, har advaret om, at hvis oprørsstyrkerne, som Amerika nu bevæbner, får held til at overtage landet, vil det føre til regional krig, herunder i Israel og Tyrkiet.

Ribal Assad, der fra New York talte med den Israelske avis Ha'aretz, bemærkede, at de oprørere, der udgør Den Frie Syriske hær, primært er Islamiske ekstremister, ”der er værre end Nazisterne." I virkeligheden er mange i oprørskolonnerne medlemmer af Al-Qaeda.

Ribal er ikke tilhænger af sin fætters regering, men hvis Islamisterne vinder, "vil de ikke stoppe ved Syrien. Deres mål er at sprede revolutionen i hele Mellemøsten. ...Resultatet vil være en regional krig, som Tyrkiet og Israel også vil blive involveret i."

Sporadiske rapporter fra det krigshærgede Syrien fortæller, at usigelige grusomheder begås af oprørsstyrkerne, efterhånden som de tager kontrol over civile områder. Tidligere i denne måned blev en mindreårig dreng offentligt henrettet foran sine forældre. Oprørerne hævdede, at en henkastet bemærkning fra ham havde fornærmet Islam.

Ribal Assad sagde, at konfronteret med udsigten til at leve under en Sharialovgivning som i Iran, står 70 procent af Syrerne nu samlet bag regimet. "De fleste Syrere foretrækker den djævel, de allerede kender," sagde han.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Damaskus, Syrien og Esajas 17.