17.06.2013

Ny Iransk leder til at bekæmpe den "Store Zionistiske Satan"

Fra News that matters
17. juni 2013.

Netanyahu advarer: Lad jer ikke narre af den nye Iranske Præsident.

Premierminister Binyamin Netanyahu gjorde det klart på søndagens kabinetsmøde, at den nye Iranske Præsident, Hassan Rohanis, anbefalinger som den ”moderate” ikke gør indtryk på ham, da Rohani  også kalder Israel "Den Store Zionistiske Satan."

Netanyahus første offentlige reaktion på Rohanis sejr var at råde verden til ikke at have nogen illusioner, eller blive fristet til at blødgøre sanktionerne over for Iran.

"Vi narrer ikke os selv," sagde han. "Vi skal huske, at den Iranske leder fra starten har diskvalificeret kandidater, der ikke var i overensstemmelse med hans ekstreme verdensbillede, og blandt dem, han tillod, blev den valgt, som ses som den, der mindst identificerer sig med regimet. Men vi taler stadig om en person, der kalder Israel ”Den Store Zionistiske Satan.”

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det post-Kristne Vesten tror ikke længere på Jødisk-Kristne værdier, men omfavner Islam.

Først og fremmest efterkommer historien Islam ved at fjerne enhver Jødisk forbindelse til landet Israel.

Efter den Iranske revolution har Ayatollah-styret i Teheran været et "fyrtårn" for alle anti-Zionister i verden. De satser på en ordning, der er i stand til at fjerne Israel fra Jordens overflade.

Mere moderate anti-Semitter i byer som Berlin og London bruger et andet sprog. De skildrer Israelerne som dem, der giver problemer i Mellemøsten, og "Palæstinenserne" som ofre for Zionistisk aggression og besættelse.

Bag det, står den samme dæmoniske ånd - en ørkendæmon kaldet "Allah". Han bliver brugt af Satan til at udkæmpe en krig imod Sandheden.

Denne regnbuealliances sidste fjende er Guds Ord, givet os af Israels Gud. Messias er det Ord, der blev kød. Han er kommet én gang, og Han kommer snart tilbage.

Lad Messias Yeshua blive herre i dit liv. Vi kan ikke forvente nogen anden.