16.06.2013

Rapport: Moskeer fritaget for US-regeringens overvågning.

Fra Bibleprophecyblog.com/
14. juni 2013.
Af Chad Groening.

Ifølge en online-rapport i ”Investors Business Daily” har FBI ikke haft adgang til Moskeer i næsten to år. Siden oktober 2011, siger rapporten, har overvågninger og undercover-operationer i Moskeer været forbudt uden en godkendelse på højeste sted fra et særligt tilsynsorgan i Justitsministeriet, døbt "Sensitive Operationers Bedømmelsesudvalg."

Panelet blev efter sigende nedsat på grund af klager fra Muslimske grupper om operationer, udført af FBI, der var meget effektivt og forstyrrede i snesevis af Islamiske terror-sammensværgelser imod fædrelandet. ACLU og Rådet om Amerikansk-Muslimske Relationer sagsøgte blot måneder efter FBI, og hævdede, at infiltration og overvågning af Moskeer i Los Angeles overtrådte de borgerlige rettigheder for Muslimer i det pågældende område.

Kronikken siger, at ingen kender sammensætningen af "Sensitive Operationers Bedømmelsesudvalg,” fordi navnene på dets medlemmer og medarbejdere holdes hemmeligt.

OBAMA STÅR MED MUSLIMERNE
”OneNewsNow” kontaktede Laurie Cardoza-Moore, formanden for ”Proklamerer Retfærdighed for Nationerne”, om IBD-kronikken.

Hun sagde, at Obama-administrationen altid står med Muslimerne. "Husk, Præsident Obama sagde, at hvis vinden skifter og verden vender sig imod Islam, vil han stå med Muslimerne. Han har været meget klar om det," sagde hun. "Og Muslimerne er ikke hans politiske fjender – det er de Kristne, det er Zionisterne, og det er Tea Party-aktivisterne, fordi vi kender sandheden."

Cardoza-Moore siger, at man kun behøver se på, hvor Obama investerer Amerikanske skatte-dollars. "Han investerer dem ikke i opbygning af demokratier rundt om i verden. Han investerer vore skatte-dollars i at opbygge Det Muslimske Broderskabs Islamiske regeringer," konstaterer hun.

En nylig rapport afslørede også, at Obama-administrationen måske sender våben til oprørerne i Syrien, hvoraf mange er bundet til al-Qaeda og Det Muslimske Broderskab.