31.07.2013

Disse mænd har Jødisk blod på hænderne.

Fra News that matters
31. juli 2013.

Den kriminelle handling: At frigive 104, der er fængslet i Israel, viser, at "fredsskaberne" har blod på hænderne.

[Foto: Den Romersk-Katolske John Kerry, Jødeinden Tzipi Livni og den Muslimske Saeb Erekat forhandler, baseret på en ond accept af, at mord på Jøder er tilladt]

De to fanger, der har siddet længst, er Karim og Maher Younis, Arabiske-Israelere fra Wadi Ara. De blev dømt for mordet på IDF-soldaten, Avraham Brumberg, i 1981. De blev dømt til livsvarigt fængsel. Begge fik deres straf reduceret til 40 år.

Andre Arabiske Israelere på listen omfatter fire beboere fra Umm al-Fahm, der myrdede tre soldater nær Kibbutz Gilad i 1992, og fire andre, der myrdede soldaten Moshe Tamam i 1984. Deres straf blev ændret af Præsident Shimon Peres sidste år.

Samir Sarsawi fra Ibtin skal også frigives. Han blev fængslet i 1988 for at smide en granat ud på en gade i Haifa. Hans straf blev reduceret til 30 år. En anden Arabisk-Israeler på listen er Ahmed Abu Jaber, som blev dømt for mordet på soldat Akiva Shaltiel i 1985.

Blandt de Palæstinensiske terrorister, der skal løslades ifølge Den Palæstinensiske Myndighed er Issa Abed Rabo, dømt for mordet på Revital Seri og Ron Levy i nærheden af Cremisan-dalen i oktober 1984.

Listen omfatter også Mohamed Dawd fra Qalqilyas der kastede en Molotov-cocktail på en bil i 1987 og dræbte Ofra og Tal Moses. Andre fanger omfatter Jumaa Adem og Mahmoud Kharbish, der kastede en bombe på en bus i Jordandalen forud for valget i 1988. Angrebet efterlod fem døde: Rachel Weiss og hendes tre børn og soldaten David Dolorosa, der forsøgte at redde de fire.

Listen omfatter fanger, der var mindreårige på tidspunktet for angrebene. To unge Palæstinensere fra Gaza myrdede Zalman Shlein i Gan Yavne; to andre teenagere myrdede Baruch Heizler i 1990.

Andre Palæstinensere på listen myrdede ældre Israelere. Jamal Muhsan fra Jenin, der dolkede Shlomo Yehia på 76 år i Kadima, var 22 år. Mahmoud Moamed myrdede den Israelske prisvinder Menahem Stern i ”Valley of the Cross” i 1989.

En anden Palæstinenser, man har tippet på skal frigives, er Adnan Effendi, der dolkede og sårede to 13-årige drenge i Jerusalem i 1992. Hændelsen bliver nok husket på grund af en Haredisk kvinde, der lå ovenpå Effendi, for at forhindre borgerne i at lynche ham.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Der er ikke meget mere at sige om dette emne. Det er ikke muligt at finde en parallel til det tragiske cirkus, der foregår i Washington. USA ville aldrig have frigivet Nazistiske krigsforbrydere til Tyskernes tilfredsstillelse, for at få bevilget ret til "fredsforhandlinger" med Tyskland i 1947.

Israel tvinges af Washington til at gøre det. Efter 40 år med fred ved Israels grænser, bliver den Jødiske nation tvunget til at acceptere et nederlag i 1967-krigen. Gentagelsen af denne krig i 1973 skal erklæres som ikke-hændt eller i bedste fald glemt. Ved at de går tilbage til våbenhvilelinjen fra 1949, sikrer USA en ødelæggelse af staten Israel.

Den Jødiske nation sætter deres lid til Obama og hans mænd. Det er en dødelig fejl. Men det vil fremskynde den sidste og endelige Antikrists komme. Han skal regere i Jerusalem en kort tid, og så skal den sande Messias vende tilbage for at bringe dom over alle de, der øver ondt.

Jesus af Nazareth er Messias. Vi skal ikke forvente nogen anden.