03.07.2013

Europa, Obama’s nye “bananrepublikk”

Fra Nyttinorge.com/
3. juli 2013.

USA og NATO tvang flyet til Bolivia sin president til å lande i Østerrike.

Bolivianske myndigheter sier at Evo Morales presidentfly, som var på vei fra Russland til Bolivia, ble nektet å fly gjennom fransk og portugisisk luftrom fordi det var mistanke om at den spionsiktede Snowden var om bord.

Flyet ble derfor dirigert til å mellomlande i Østerrike, melder nyhetsbyrået AP.

Bolivias utenriksminister David Choquehuanca avviser på det sterkeste at Snowden var med flyet.

- Løgn

- Vi vet ikke hvem som diktet opp denne løgnen, men vi tar sterk avstand fra den urett det internasjonale samfunnet behandler flyet til president Evo Morales med, sier Choquehuanca på en pressekonferanse.

Bolivias president har tidligere sagt til TV-kanalen Russa Today at han gjerne vil gi Snowden asyl.

Kjelde: Dagbladet

Kommentar:
Dette minner mykje om starten på Jøde-forfølgingane i Europa på 1930-talet. Jødane som forstod at Naziastane ville skape krig og ufred i Tyskland, ville ut av landet. Berre for å oppleve at ingen var villig til å ta i mot dei.

Trass i at Barack Hussein Obama har spinonert på sine allierte, så bøyer dei seg i støvet når Obama krev lolaitet til regimet i Washington D.C.

Han som varsla om at Amerikanske styresmakter står bak omfattande spionasje, og brot på den Amerikanske konstitusjonen, skal takast. Koste kva det koste vil.

Mistanken om at Edward Snowden var gjest omborn på flyet til Boliva sin president, førte til at Obama brukte forsvarsavtalene til å stogge flyet. NATO vart kopla inn.

Som om det var brote ut krig i Europa, stengte både Frankrike og Portugal sine luftrom for eit “fiendtleg fly”. Dette viser kor desperat Obama er etter å få tak i Snowden og dei fire lap-toppane hans.

Snowden har truleg meir informasjon på lager, som vil vise at Obama er ein kriminell som bør fjerast frå President embetet, og stillast for retten i USA.

Norge dilter etter. Justisdepartementet og UDI avslo raskt å gje Snowden politisk asyl i Norge. Takk og lov for ein åndsfrisk William Nygaard. Han har sikra Snowden ei ny vurdering, og denne gongen bygd på viktige prinsipp knytt til fridom, demokrati og menneskerettar.

Jesus Messias vart også forfult. Slik alle ekte kristne vil bli forfulgt. Messias vart forfulgt fordi han alltid fortalte sanninga, og ikkje vill bøye seg for dei verdslege makthavarane og religiøse leiarar i Jerusalem.

Jesus er Gud, og sa det i klare ord. Jesus er veien, sanninga og livet. Riket han representerer er ikkje av denne verda. Noko å reflektere over for alle menneske.

Lovpris Jesus.

Skriven av Ivar Fjeld
---------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Det ser ud til, at Obama kan manipulere med alle andre lande.
Snowden har sat USA i forlegenhed