30.07.2013

Profetierne og den kommende Israelske folkeafstemning.

Fra News that matters
30. juli 2013.

De venstreorienterede fortæller os, at når en fredsaftale er endelig udarbejdet, vil de fleste borgere stemme til fordel for den.

Af Dror Eydar, Isaeli Hayom:

Tanken om at afholde en folkeafstemning giver derfor en hel masse bekymringer. Men lad os ikke fortvivle. Sidste onsdag havde Haaretz en meningsmåling på forsiden, der angav, at "55 procent af Israelerne siger, at de er tilbøjelige til at stemme for fred." Tilsyneladende fortryller dette entusiasterne. De glæder sig over den eventuelle territoriale tilbagetrækning og hader de Jødiske bosætteres gåpåmod.

Det er også en erklæring på vegne af de venstreorienterede, at man ikke skal bekymre sig for en folkeafstemning, for - som meningsmålingen antyder - når en fredsaftale er endelig udarbejdet, vil de fleste borgere stemme for den.

Men lad os dvæle et øjeblik ved denne vildledende overskrift. Bemærk brugen af ordet "tilbøjelige" i stedet for lige ud ”støtter”. Faktisk udtrykte kun 39% af de adspurgte "støtte", mens andre 16% sagde, at de "sandsynligvis" ville støtte aftalen.

Ved siden af den graf, der illustrerede resultaterne af meningsmålingen, havde Haaretz også inkluderet ordlyden af de meningsløse spørgsmål: "Hvis vi antager, at Premierminister Netanyahu når frem til en fredsaftale med Palæstinenserne og kræver en folkeafstemning, ville du så stemme for eller imod?" Gad vide, hvad de adspurgte ville sige til følgende spørgsmål:

"Ville du støtte eller protestere imod en aftale med Palæstinenserne, der ville betyde en deling af Jerusalem, en ødelæggelse af snesevis af Jødiske samfund, omkring 100.000 Israelere, der skulle væk fra deres hjem og at udsætte det centrale Israel for daglige raketangreb?"

Source: Israeli Hayom

Kommentar:
Da den Romerske statholder, Pontius Pilatus, ønskede at frigive Jesus af Nazareth, kastede han spørgsmålet åbent ud til Jerusalem til folkeafstemning. Romeren spurgte den Jødiske hob, der var forsamlede i hans gård:

Vil I have mig til at sætte denne mand fri, eller vil I have "Jesus Barabbas"?

Fangen var en forbryder, der sandsynligvis havde begået mord.

Matt 27:17:
”Mens de nu var samlet, spurgte Pilatus dem: »Hvem vil I have, at jeg skal løslade jer, Jesus Barabbas eller Jesus, som kaldes Kristus?«

Fra et verdsligt/religiøst synspunkt gjorde de Jødiske ypperstepræster og deres hob en forfærdelig fejl den dag. De nedkaldte endog forbandelse over deres egne hoveder.

Matt 27:25:
”Hele folket svarede: »Lad hans blod komme over os og vore børn!«

Men fra et profetisk perspektiv ville det have været endnu værre, hvis Jesus Messias var blevet frigivet. Hvis Jesus ikke var blevet korsfæstet og havde udgydt sit blod for vore synder, ville der ingen forløsning være mulig for menneskeheden.

Ypperstepræsten og pøbelen blev brugt af Gud til at opfylde Guds plan for Messias og den sejr, som skulle finde sted på Golgata.

Joh 11:49-52:
”Men en af dem, Kajfas, som var ypperstepræst det år, sagde til dem: »I forstår ikke noget som helst. I tænker heller ikke på, at det er bedre for jer, at ét menneske dør for folket, end at hele folket går til grunde.« Det sagde han ikke af sig selv; men som ypperstepræst det år profeterede han, at Jesus skulle dø for folket; og ikke for folket alene, men også for at samle Guds spredte børn til ét.”

Også i dag vil ledende rabbinere i Israel blive brugt af Gud til at bringe Antikrists regering frem. Hvis du elsker Messias, må du acceptere, at det er Hans vilje, at lovløshedens menneske skal vise sig først. Hvis fremkomsten af lovløshedens menneske bliver forsinket, så bliver også Jesu genkomst forsinket.

Hvorfor vil du forsinke Jesu genkomst?

Er det ikke bedre at få denne kamp overstået, så Djævelens børn kan blive stillet overfor dommen og en evighed i helvede?

Hvorfor forlænge den igangværende smerte og kval for Guds spredte børn?

Israelerne er ikke ukendte med indre oprør imod Israels Gud. Fårene og bukkene i det Jødiske folk vil også blive adskilt, og fårene vil se i øjnene, at de er i mindretal. Så vil Antikrist’ korte regeringstid komme.

Fordi de Jødiske ledere forkastede Jesus som Messias, kom frelsen til hedningerne. Israel vil også få os alle til at se, når den endelige Antikrist er der. Det giver noget at tænke over for os alle.