06.07.2013

Selv naturen sørger…

Fra Endtimeheadlines/
5. juli 2013.

Hundredvis af dyr, fisk og fugle fra Floridas naturlige lagune er på mystisk vis døde.

Der ses en stærk stigning i dødsfald blandt mange dyrearter, men for det meste er de uforklarlige. Ofte kendes det umiddelbare problem, men det, der har forårsaget problemet, forbliver ukendt. Udtrykket "ikke klarlagt forureningspunkt" popper op. Det viser, at forureningen stammer fra mere end én kilde.

Selv om flere, der sædvanligvis er mistænkte, bliver nævnt og samlet i medierne, bliver de kun løseligt diskuteret, og ikke alvorligt undersøgt af journalister, offentlige institutioner eller retslige myndigheder. Repræsentanter for industrien påvirker rutinemæssigt medierne og regeringen til at ignorere situationen, eller i bedste fald gå anmodningen løseligt igennem, skimme hændelsen overfladisk og ikke efterlade sig noget afgørende. Der er i hvert fald ingen ansvarlighed, og der komme ikke nogen miljømæssig løsning.

Gulf BP-katastrofen var et alvorligt eksempel på, at industrien havde indflydelse på medierne og regeringen, da den værste menneskeskabte økologiske katastrofe i USA nogensinde indtraf. More
-------------------------------------------------------------------------------------------
”Vi ved, at hele skabningen endnu sukker og vånder sig sammen.” Rom 8:22.

Lyt desuden til en tale fra sommeren 1988.
Af Thomas Evald.

Hele skabningen sukker og er i veer.

Fra: http://lydfilerne.blogspot.dk/2011/09/lydfiler-endetiden.html