07.08.2013

At bede til en ”gud” for to-stats-løsningen.

Fra News that matters
7. august 2013.

Det er ikke overraskende, at fanatikere, som beder til en "gud" for to-stats-løsningen, tror, det er modigt at befri nogen, der dræber Jødiske babyer.

Dette skrev den kendte klummeskribent, Caroline Glick. Hun kalder nu Premierminister Benjamin Netanyahu en kujon.

Her er essensen af hendes seneste kommentar i Jerusalem Post:

Så ser Abbas igen et Jøde-frit Palæstina for sig, mens Kerry og Livni ser på regnbuer og enhjørninger. Da ville de 600.000 Jøder i Jerusalem, Judæa og Samaria blive gjort til hjemløse flygtninge, så der kunne gøres plads til hans anti-Semitiske len.

Det er ikke overraskende, at Kerry, Obama og Livni er med på denne uanstændighed. Det er ikke overraskende, at fanatikere, som beder til gud om en to-stats-løsning, tror, at det er modigt at befri nogen, der dræber Jødiske babyer. Det er ikke overraskende, at de tror, at det vigtigste på den internationale dagsorden er at sikre, at Israel afgiver land, juridiske rettigheder og evnen til at forsvare sig selv til en terrorgruppe, der hader Jøder så meget, at den kræver, at vi alle er væk, før den vil gøre os den tjeneste at acceptere vor suverænitet.

Det, der er overraskende - og skræmmende - er, at Netanyahu, der ikke er en sand troende, og som ved, at de er sande troende, går med til dette.

Netanyahu ved, at Israel ikke kan overleve uden Judæa og Samaria, og han kender Det Muslimske Broderskab. Han kender det Iranske regimes karakter. Han ved, at PLO ikke er anderledes end Hamas. Deres mål er det samme - de ønsker at ødelægge Israel.

Netanyahu ved, at Obama er fjendtlig indstillet overfor Israel, og at han ikke vil løfte en finger for at forhindre, at Iran bliver en atommagt.

Hvorfor slutter han sig da til deres galskab? Han bøjer sig for USA's pres og godkender, at 104 terrorist-mordere løslades fra fængslet. Netanyahu opfører sig som en kujon. Siden han bøjer sig for presset fra USA om ikke at bombe Irans nukleare anlæg, er Netanyahu ved at blive en kujon.

Det vigtigste spørgsmål for Israel i dag er, om vores leder kan være andet.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er rigtigt, at "to-stats-løsningens" gud ikke er Bibelens Gud. Og hvis Bibelens Gud ikke står bag denne plan, er det Satan, der har udformet den.

Hoseas 7:14:
”De råber ikke til mig af hjertet, når de jamrer på deres leje; de snitter sig selv for korn og vin, og de har gjort oprør imod mig.”

Jeg kalder ikke Benjamin Netanyahu for en kujon. Men det er værd at bemærke, at en af hans tidligere rådgivere nu bruger dette ord. Det er en alvorlig sag, der viser, at den Zionistiske stat, Israel, snart kan ophøre med at eksistere.

Når dette sker, må de sande Evangeliske venner af Israel bestemme sig: Vil de fortsætte med at støtte den Ortodokse Jødedom, der føler, at opgivelse af Zionismen er en klog og ædel handling? Eller vil de stå med de Zionistiske brødre - også dem, der ikke har fundet Messias endnu.

Esaj 51:6:
”Vi flakkede alle om som får, vi vendte os hver sin vej; men Herren lod al vor skyld ramme ham.”

Matt 15:8-9:
”Dette folk ærer mig med læberne, men deres hjerte er langt borte fra mig, forgæves dyrker de mig, for det, de lærer, er menneskebud.«

Jeg vil stå med mine Zionistiske brødre. Jeg vil stå med de frihedskæmpere, der nægter at dele Jerusalem. Også med dem, som holder på påstanden om, at det Jødiske folk har ret til at leve i de Jødiske distrikter i Judæa og Samaria.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Israel er i stand til at angribe Iran uden opbakning fra USA.