17.08.2013

En tikkende bombe...

Fra Endtimeheadlines/
16. august 2013.

Chefen for Hizbollah siger, at han er klar til selv at kæmpe i Syrien.

— Lederen af den Libanesisk-baserede terrororganisation, Hizbollah, gav fredag Sunni-ekstremisterne skylden for en række angreb i de seneste måneder. De var rettet mod gruppens tilholdssteder, herunder en bilbombe, som torsdag dræbte 22 mennesker og sårede mere end 300.

Sheik Hassan Nasrallah sagde, at alle indledende undersøgelser viste, at Takfiri-grupper – en betegnelse for de radikale Sunnier — sandsynligvis stod bag bombningen i en overvejende Shiitisk forstad til Beirut, samt andre nylige angreb.

Han sagde, at disse grupper "tjener Israels interesser." Hizbollah-lederen erkendte, at Israels meddelagtighed i angrebet endnu ikke var blevet bevist, og sagde, at sandsynligheden for Israelske og Amerikanske efterretningstjenesters engagement kunne udelukkes.

Israelske og Amerikanske efterretningstjenester har uden tvivl spillet en rolle i bombningerne på Hizbollahs tilholdsteder, sagde han, og "ingen skulle sige", at han frifinder Israel. Men de "operationelle" elementer i angrebet blev gennemført af Sunni-ekstremister, gjorde han klart. More