15.08.2013

Hamas siger, at de ikke vil være bundet af fredsforhandlingerne.

Fra News that matters
15. august 2013.

Mahmoud Al-Zaha siger, at Abbas bør afsættes. Hamas vil ikke accepterer de igangværende "fredsforhandlinger".

Hamas vil ikke være bundet af resultatet af forhandlingerne mellem Israel og Palæstinenserne, sagde en højtstående embedsmand fra Hamas tirsdag.

Mahmoud Al-Zahar, en Hamas-embedsmand, der bor i Gaza, sagde til hans bevægelses avis, Al Resalah, at Hamas burde gøre noget for at isolere Den Palæstinensiske Myndigheds Præsident, Mahmoud Abbas, og fratage ham al repræsentativ habilitet i beslutningen om at forhandle med Israel.

"PA har forhandlet de endelige forsoningssamtaler, men Hamas vil aldrig acceptere forhandlingssporet og dets resultater," sagde Al-Zahar. "Vi nægter at ombytte Palæstinensiske principper med politiserede penge."

Hamas har længe hævdet, at forhandlinger med Israel og forsoningssamtaler gensidigt udelukker hinanden, idet de beskylder Israel og USA for forsætligt at forpurre den Palæstinensiske enheds indsats. Forsoningssamtaler mellem Hamas og Fatah skulle genoptages i Kairo onsdag, men Hamaslederen, Salah Bardawil, siger, at sådanne møder ikke vil finde sted.

Source: The Times of Israel

Kommentar:
Se, hvem der taler nu? Det er et bizart forhandlingsteater, når USA, PLO og Israel "taler" om en ny stat, der skal omfatte Gaza, da Gaza er udenfor deres kontrol.

"Staten Palæstina" er virkelig en fiktion - en papirtiger, der er skabt i Saudi-Arabien, og som finansieres af Washington DC og London.

Det er også interessant, at Israel skal tvinges til at bevæge sig baglæns - tilbage bag våbenhvilelinjen fra 1949. I 1949 eksisterede hverken PLO eller Hamas. Og Gaza var under fast kontrol af Egypten.

Så hvis Israel bliver tvunget til at bevæge sig tilbage bag disse linjer, så burde Egypten også tvinges til at vende tilbage til de samme linjer. Og da måtte Hamas væltes og fjernes.

Glem alt om det: Kairo vil helt sikkert nægte så meget som at "tale" om dette emne. Hvad er der da at tale om i første omgang? "Lad os blive ved med at lade som om". Dette er ophav til al korrumperet "tale" om "fred".