20.08.2013

Israel nu – verdsligt set!

Fra Israeltoday.co.il/
19. august 2013.

Collegestuderende? Netanyahu ønsker, at I kæmper for Israel!

Premierminister Benjamin Netanyahu har helhjertet støttet en ny Israelsk regeringsplan til mere effektivt at rekruttere folk fra både Israelske og udenlandske pro-Israelske organisationer, og særligt fra universitets-bevægelserne, for at gøre hasbara, Hebraisk for "forklaring" eller i dette tilfælde, "offentligt diplomati."

Den nye plan blev sammensat af et nyt medlem af Knesset, Dov Lipman (Yesh Atid), og direktøren for Netanyahus interaktive medieafdeling, Danny Seaman. "Vi har brug for en samlet indsats, som kan forklare, hvorfor vi har en juridisk ret til at være her i Israel," sagde Lipman til Jerusalem Post.

"Det er nøglen til at besejre de bevægelser, der tilskynder til boykot, frasalg og sanktioner mod Israel." Israel og dets offentlige institutioner er før blevet kritiseret for at reagere for langsomt på de sociale medier, når det drejer sig om nationale kriser, især i lyset af de lynhurtige mediesvar fra den Jødiske stats fjender.

Ved at rekruttere og uddanne den pro-Israelske offentlighed både hjemme og i udlandet og tage til genmæle på en mere effektiv og endda officiel måde håber Israel at kunne afhjælpe dette problem.

Planen bør på dette kritiske tidspunkt resultere i hurtige posteringer af historier på Facebook, Twitter og YouTube. Et fokus er hurtigt at komme ud med de informationer og vinkler, som systematisk ignoreres af de dominerende internationale medier, der udøver en klar fordom mod den Jødiske stat.