26.08.2013

Israelerne flokkes ved distributionsstationerne for gasmasker.

Fra Endtimeheadlines/
25. august 2013.

Efterhånden som spændingen i Syrien stiger til hidtil usete højder, strømmer Israelerne, der er bange for et muligt kemisk angreb fra den nordlige nabo, til distributionsstationerne for gasmasker.

Distributionen af opdaterede masker og udstyr til kemisk beskyttelse har stået på i flere år, men søndag flokkedes skarer af Israelere, der havde forsømt at få deres opdaterede udstyr, på postkontorerne, som er ansvarlige for uddelingen. Ifølge ”Israel Post Office” var der fire gange så mange anmodninger om udstyr, som der plejer at være på en almindelig søndag.

Israelerne har også rengjort sikkerhedsrum og beskyttelsesrum i deres nabolag. De fleste betjener ældre kvarterer, hvor husene blev bygget uden sikkerhedsrum. I mange kvarterer er beskyttelsesrummene længe blevet anvendt til samfundsaktiviteter. De er blevet brugt til SFO-programmer eller som synagoger. I et nyligt fremstød var ”Homefront Security Ministery” på statuskontrol i beskyttelsesrummene, og de fandt mange mangler.

Israel har imidlertid efterspurgt en international indsats for at standse den Syriske regerings brug af kemiske våben. I en tale søndag sagde Premierminister Binyamin Netanyahu, at Israel "forventer, at det afsluttes. De farligste regimer på jorden må ikke have de farligste våben på jorden." More