26.08.2013

Kineserne står overfor en uhyggelig menneskeskabt katastrofe.

Fra News that matters
26. august 2013.

Mindst en million kakerlakker er undsluppet fra en gård i Kina, hvor de blev avlet til brug i traditionel medicin, siger en rapport.

Kakerlakkerne flygtede tidligere på måneden fra et anlæg i Dafeng i den østlige provins Jiangsu til de omkringliggende kornmarker, efter at en "ukendt gerningsmand" havde ødelagt det plastdrivhus, hvor de blev opdrættet, skrev avisen Modern Express.

Sundhedsmyndighederne har sendt fem undersøgelsesledere til området, så de kan komme med en plan for, hvordan man kan udrydde insekterne.

Fredag rapporteredes det, at farmejer Wang Pengsheng havde investeret mere end 100.000 Yuan (USD 16.000) i 102 kg Amerikanske Periplaneta-æg, efter at han havde brugt seks måneder på at udvikle en forretningsplan.

Kakerlakker betragtes almindeligvis som skadedyr, men de, der tror på traditionel Kinesisk medicin — hvor der bruges både planter og dyr, herunder truede arter — siger, at ekstrakter herfra kan behandle sygdomme, herunder kræft, reducere inflammationer og forbedre immuniteten.

Wang blev citeret for at sige, at på det tidspunkt, hvor drivhuset blev beskadiget, var der udklækket mere end 1.5 millioner kakerlakker. De blev opfodret med "frugt og kiks" hver dag.

Source: News.com

Kommentar:
Guds skaberværk var engang perfekt. De fleste katastrofer på jorden er menneskeskabte.

Den mest kendte, men også den meste glemte, er lagrene af atomvåben. Der er nok af dem til at dræbe os alle i løbet af 60 minutter, hvis Herren ikke holdt diktatorernes fingre væk fra igangsætningstasterne.

Det er nyttigt, at udråbe mennesket som et uhyre, når det drejer sig om dets oprør mod og især når det forsøger at spille Gud. I nutidens videnskab er der et kapløb om at skabe et menneske og dermed bevise, at Gud ikke er Skaberen. Budskabet lyder: "Der er ingen Gud. Mennesket er Skaberen".

Der er også andre menneskeskabte katastrofer på færde. En million uhyggelige kakerlakker i Kina er naturligvis et af de mindre onder.

Mennesket er et destruktivt væsen, og fortjener intet andet end at tilbringe evigheden i helvede. Hvis det bliver i sine synder, skal det stå overfor dommen og gå fortabt.

Men Bibelens Gud elskede verden så højt, at Han tilbyder at frelse os. Jesus tog straffen for vore synder, så alle, der accepterer, at de er syndere og oprørere og omvender sig, ikke skal dømmes, men have evigt liv.

Amen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------