23.08.2013

Område i nærheden af Al-Aqsa-Moskeen kollapser.

Fra Endtimeheadlines/
22. august 2013.

Et område nær Al-Aqsa-Moskeens vestlige mur i Jerusalem kollapsede sent tirsdag, rapporterede det Tyrkiske nyhedsbureau, Anadolu.

Et øjenvidne fortalte bureauet, at sammenbruddet indtraf nær Bab-as-Silsila, ved den vestlige del af Moskeen. Det er det andet sammenbrud nær den vestlige mur inden for fem år, fortalte øjenvidnet, Cum'a Usayle, til Anadolu.

"Sammenbruddet har forårsaget et dybt hul der. Det er farligt for Al-Aqsa-Moskeen, og det udgør især en fare, for børn og kvinder," sagde han.

Rapporten hævdede, at de Israelske myndigheder hidtil ikke har gjort nogen sikkerhedsforanstaltninger omkring området, og der har heller ikke været en redegørelse om hændelsen.

”Al-Aqsa Foundation and Cultural Heritage Organization” anklagede, som den plejer, Israel for at bane vejen for nedrivning af Al-Aqsa-Moskeen ved "at bygge nye bosættelser og grave snesevis af tunneler."

Araberne beskylder konstant Israel for at "Judaisere" Tempelbjerget, og tyr undertiden til en aparte propaganda, såsom at beskylde Israel for at bruge kemikalier til at undergrave Moskeens fundament og dermed forårsage kollaps. More
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"På den dag skal han stå på Oliebjerget, som ligger øst for Jerusalem. Oliebjerget skal spaltes i to dele fra øst til vest, så der dannes en meget stor dal. Den ene halvdel af bjerget skal rykke mod nord, den anden mod syd,  og I skal flygte ind i min bjergdal – dalen når indtil Asal – ja, flygte, som I flygtede for jordskælvet, dengang Uzzija var konge i Juda. Da kommer Herren min Gud og alle de hellige med ham." Zak 14:4-5.