11.08.2013

Putin og Rouhani mødes i Kirgisistan næste måned.

Fra Bibleprophecyblog.com/
Af Joel C. Rosenberg.
10. august 2013.

(Washington, DC) - "Den Russiske Præsident, Vladimir Putin, vil mødes med den nyvalgte Iranske Præsident, Hasan Rouhani, næste måned i Kirgisistan, meddelte en topmedhjælper for den Russiske Præsident i fredags," rapporterer ”The Times of Israel.”

"Den Udenrigspolitiske rådgiver, Yury Ushakov, sagde, at de to ledere vil mødes i forbindelse med topmødet i ”Shanghai Cooperation Organization”, der er planlagt til den 13. september i Bishkek, Kirgisistans hovedstad og største by."

"RUSLAND OG IRAN KAN UDVIDE SAMARBEJDET..."
Artiklen gør opmærksom på, at "Iran har observatørstatus i SCO, en sikkerhedsorganisation, ledet af Kina, Kasakhstan, Kirgisistan, Rusland, Tadsjikistan og Usbekistan.”

"Putin og Rouhani har tidligere mødtes for at drøfte Irans nukleare politik, mens Rouhani fungerede som chefforhandler for Irans atomprogram. Tidligere i denne uge deltog formanden for det Russiske Parlament, Sergei Naryshkin, i Rouhanis indvielse i Teheran. Naryshkin sagde, at Rusland og Iran måske kan udvide samarbejdet om civil kernekraft, efter at Irans første atomkraftværk træder i fuld drift,” rapporterer den Russiske nyhedsside i ”RiaNovosti".

Den 24. juli rapporterede jeg, at Putin ville være på vej til Teheran i midten af august, baseret på en rapport fra Reuters. Det er endnu ikke klart, hvorfor dato og sted for mødet er blevet ændret.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Israel kan ødelægge Irans atomanlegg på 2 timer.
Den Russiske bjørns opstigning.
Iran gør sig klar til at sende atombomber mod Amerika.