01.08.2013

Resultatløs match i Washington DC.

Fra News that matters
1. august 2013.

"Dette er en match med et nulstillet resultat," sagde en Hamas-tilhænger. Hvis PLO kommer tættere på Israel, vil der intet sammenhold være blandt "Palæstinenserne".

Det er interessant at læse, hvad Ynetnews rapporterer fra en samtale med en Hamas-tilhænger:

"Så længe PA går efter en fredsproces med Israel, bevæger de sig længere og længere bort fra en indre Palæstinensisk forsoning. Men det skal ærligt siges til den Israelske offentlighed, at ethvert skridt mod Hamas fra PA’s side driver dem længere bort fra at nå en aftale med Israel."

Abbas signalerer til Netanyahu, når han går med til forhandlingerne, at han trækker sig tilbage fra en forsoning med Hamas, sige han.

"Det mest kritiske spørgsmål for en Palæstinensiske stat er spørgsmålet om fangerne, og det gør Abbas' præstation yderst vigtig. Han gavnede sagen, fordi hans insisteren vis-à-vis Kerry blev fuldført. Jeg vil sige det endegyldigt: Palæstinenserne har aldrig troet, det ville være muligt at få fanger frigivet uden brug af vold, og han viste os, at det var forkert."

Hans Hamas-kollega sparede heller ikke på roserne til den Palæstinensiske Præsident. "Dette er en massiv succes. Jeg vil gerne takke Abbas for denne præstation. Den Palæstinensiske offentlighed sætter pris på enhver befrielse af fanger, uanset om det er på Hamas’ måde, som den, der førte til Shalit-aftalen, eller det er på Abbas' måde.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Ville det have været muligt at nå til en fredsaftale i Europa i 1945, hvis Joseph Stalin var blevet ignoreret og overset?

Absolut ikke.

Hvordan skulle det så være muligt at nå til en fredsaftale i og omkring Israel, når Hamas bliver ignoreret og overset?

Ville det ikke være bedst at overveje, om "fredsforhandlinger" uden det pågældende regime i bedste fald er et dårligt show og et dumt iscenesat politisk teater?

Salm 74:22:
”Rejs dig, Gud, og før din sag! Husk, at tåben spotter dig dagen lang!”

PLO er et politisk redskab for CIA og Washington D.C. Denne organisation har intet mandat, ingen troværdighed og naturligvis ingen ret til at sidde til bords med repræsentanter for nogen som helst demokratisk, fri og ærlig nation.

Men for at behage Barack Hussein Obama og hans tilhængere må showet fortsætte.