27.08.2013

U.S. sponsoreret Jihad-guerilla er på vej mod Damaskus.

Fra News that matters
27. august 2013.

Guerilla-krigere, der er trænet af Vesten, begyndte at bevæge sig mod Damaskus midt i august, rapporterede den franske avis ”Le Figaro” torsdag.

Der stod i avisen, at oprørerne blev trænet i flere måneder i Jordan af CIA-agenter, samt af Jordanske og Israelske kommando-soldater.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Koranens "Allah" er en ørkendæmon. Frugterne af denne falske "gud" er indlysende. Alle, der slutter sig til og støtter den igangværende "Jihad", vil få en hård dom af Bibelens Gud.

NATO og Islamisk Jihad har brugt Libyen som uddannelsesterræn. De fandt ud af, hvordan de kunne arbejde tæt sammen i fremtiden.

Nu ser vi flere vildledende tiltag fra Vestlige ledere, der skjuler fakta vedrørende deres "engagement" i Syrien. Vladimir har advaret os, men han får ikke ordentlig dækning i de Vestlige medier. Putins advarsel: De Islamiske tilhængere i London og Washington bevæger sig fremad.

Ikke alle Islamiske kræfter køber det nye fælles NATO-Jihad projekt. Både Hizbollah i Libanon og deres sponsorer i Iran støtter Basher al-Assads regime.

Det er mit bedste gæt, at lederne af flokken allerede forhandler i hemmelighed om Assad-regimet. De blokerer dermed for international enhed i forhold til de Jødiske bosættelser på den såkaldte Vestbred.

Budskabet er: For at kunne fjerne de store "hindringer" for "fred i verden" må Syrien-konflikten bringes til ophør, og alle "gode kræfter" må forenes.

Nu er det de Vestlige ledere, der fremmer et forenet Jihad mod Israel som løsning på borgerkrigen i Islam. Et løjerligt aspekt i verdenshistorien: den nye "køreplan for fred".

Den sekulære diktator i Damaskus har næppe affyret et eneste skud mod Israel siden 1973. Han synes at være ligeså ubrugelig for den "gode sag" som Gaddaffi.

Dette er Barack Hussein Obamas og hans tilhængerskares herskende Mellemøstdoktrin:

"Sekulære Arabiske og Assyriske diktatorer har ikke en ordentlig religiøs overbevisning til fortsat at bekæmpe den "Zionistiske fjende", og skal derfor fjernes. I Egypten er vi stillet overfor et midlertidigt tilbageslag med fjernelsen af Det Muslimske Broderskab fra embedet".

Der er en indlysende trussel mod denne doktrins soliditet. Bibelens Gud er ikke enig. Israels Gud vil trække alle Hans fjender til Zion, og "tage sig af" dem der.

Messias komme snart igen, men som Løven af Juda. Det bliver ikke en behagelig fremtid for de, der har afvist Ham.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Ved Obama, at han kæmper på al-Qaedas side?