25.08.2013

USA gør sig klar til muligt missilangreb på Syrien.

Fra Endtimeheadlines/
24. august 2013.

Ifølge en ny rapport, gør Pentagon de "indledende forberedelser" til et missilangreb mod de Syriske regeringsstyrker til trods for, at Præsident Obama advarer imod en intervention i Syrien.

Chefen, General Martin Dempsey, forventes at fremlægge muligheder for et sådant angreb på et møde i Det Hvide Hus lørdag, rapporterede CBS-News fredag. USA’s Forsvarsminister Chuck Hagel antydede fredag, at marinestyrkerne flytter til en position tættere på Syrien i tilfælde af, at Obama vælger aktion.

"Forsvarsministeriet har ansvar for at give Præsidenten mulighed for uforudsete løsninger, og det kræver positionering af vore styrker, positionering af vore aktiver — uanset hvilken mulighed, Præsidenten måtte vælge," sagde Hagel, og tilføjede, at der hurtigt skal træffes en beslutning, hvis "der måske er et nyt (kemisk) angreb."

Imidlertid sagde en embedsmand fra forsvaret fredag, citerede Reuters, at den Amerikanske flåde er ved at udvide sin tilstedeværelse i Middelhavet med et fjerde skib med cruise-missiler, USS Mahan. Men kilden understregede overfor Reuters, at flåden ikke har ordre til at forberede sig til militæroperationer mod Syrien. Skibet skulle tilbage til USA, men den øverstbefalende for US’s Sjette Flåde besluttede at bibeholde skibet i regionen. More
-------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Syria truer med å sette Midtøsten i brann