30.08.2013

WWW-World Wide Web.

Fra His2ndcoming.org/
Uddrag af artikel.

World Wide Web er blevet en daglig nødvendighed for mennesker i hele verden. Det har åbnet døren til et nyt grænseområde, men kan det spille en stor rolle for ”Dyrets Mærke”?

Det er meget sandsynligt, at Nettet vil spille en rolle ved funktionen af mærket. Her er et eksempel, som vi alle kender, på, at "Dyrets Mærke" ifølge GUDS Ord bliver et menneskes nummer: 666.

Har du ikke bemærket at akronymet www ekspliciterer 666. Hvis du ser på en eller anden nyere telefon og kigger efter bogstavet W, vil du finde, at det repræsenterer nummer 9. Nu vender du dette nummer på hovedet og får 6. Da adressen på nettet starter med www, vil du få 999 eller med andre ord, 666. Men gå ikke bersærk over det, og begynd ikke at råbe om undergang og mørke, endnu ikke selvfølgelig. Vi som forbrugere kan stadig købe og sælge uden internettet.

Internettet er meget magtfuldt, og folk bruger det til deres fordel. Nogle mennesker betaler efterhånden alle deres regninger via internettet - et andet skridt i dyrets system: At slippe af med papirpengene. Vi er på vej direkte ind i et pengeløst samfund. Tænk over det, når du går ud for at handle; hvor mange gange bruger du papirpenge?

De fleste, hvis ikke alle, transaktioner sker via betalingskort eller kreditkort. Hele verden er på vej til en implanterbar chip, som allerede bruges i Europa og Mexico til identifikationsformål og pengeløse transaktioner. I USA bruger nogle hospitaler denne type teknologi til at identificere patienter, og med identitetstyverier på fremmarch bliver den sikkert også gennemført på forbrugermarkedet. Forestil dig en verden, hvor betaling sker ved at køre sin højre hånd hen over en skanner. Den verden er undervejs...

Men du siger måske: Hvordan kan de implementere denne teknologi uden mit samtykke? Efter 9/11 trådte en række beslutningsforslag i kraft, der virkelig bortskræller vore frihedsrettigheder i henhold til forfatningen. Og med den igangværende kamp mod terrorisme vil mennesker stole mere på, at deres regering vil beskytte dem, men i virkeligheden er det en fidus at borttage og brænde forfatningen til aske.

Nogle mennesker bliver bare ikke klar over det, før det er for sent. Hele verden har bevæget sig ind i et andet Babel, eller en Forenet Verden. Det begyndte med Folkeforbundet, der fødte de Forenede Nationer, og nu ser vi den samme proces udspille sig i EU (Den Europæiske Union), og selvfølgelig har vi G-8 med de mest industrialiserede nationer i verden.

Faktisk siger Bibelen klart om disse dage, hvor der er usikkerhed og forvirring: "Himlens stjernebilleder lyser ikke, mørk står solen op, månen skinner ikke..." Esaj 13:10.

Tiden vil vise det, så hold dig vågen og fald ikke i søvn...


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Mand indsætter RFID-chip i egen hånd til smartphon’s databrug - med video.